Zuigslangset 25mm 1″ aansluiting 10 meter

96,99 Inclusief BTW

Zuigslangset 25mm 1″ aansluiting 10 meter

96,99 Inclusief BTW

Maak de installatie van jouw waterpomp nu nóg gemakkelijker met deze zuigslangset! Deze set dient speciaal voor het gemakkelijk installeren van jouw waterpomp.

Artikelnummer: 433763-2 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Zuigslangset 25mm 1″ aansluiting 10 meter

Deze messing zuigslangset met een 25mm 1″ aansluiting is 10 meter lang. De set is voorzien van een standpijpkoppeling en heeft een smal model terugslagklap. Daarnaast wordt deze set compleet gemonteerd geleverd, waardoor de set ook van een messing aansluitkoppeling is voorzien. Hierdoor is de zuigslang eenvoudig aan te sluiten op de waterpomp!

Let bij het bestellen van de zuigslangset op de aansluiting van je pomp. Komt de aansluiting niet overeen? Bestel dan meteen een messing verloopkoppeling mee.

Het materiaal van deze zuigslang bestaat uit PVC, maar met zijn geharde pvc spiraal en de slangklemmen van RVS, is dit een solide en fexibele slang. De slang is bestand tegen temperaturen van -10˚C tot +60˚C en kan het water onder hoge druk (tot 6 bar/10 meter aanzuigen) aan, dankzij de messing aansluitingen.  Daarnaast is dit ook één van de meest gebruikte zuigslangen voor pompinstallaties.

Deze zuigslangset wordt gebruikt voor het aanzuigen van bronwater en wordt tevens toegepast in bronnen van 63 mm.

Onze standaard (kant-en-klare) aanzuigslangen sets hebben een lengte van 10 meter, maar kunnen op verzoek uiteraard op langere lengtes geleverd worden. Bovendien zijn onze standaard lengtes van 10 meter voor de meeste situaties voldoende.

Wat zit er in de 10 meter zuigslangset 25mm 1″ aansluiting?

  • Een 25 millimeter slang
  • Een messing aansluitkoppeling
  • Een messing veerbelaste voetklep

 

 

Messing voetkleppen type 045 smal model binnendraad

 

 

 

Deze messing voetklep, type 045, is een smal model met binnendraad. De medium temperatuur bedraagt 0 ºC – 90 ºC. Deze voetklep is voorzien van het UNI EN12266-1 §A.3 kenmerk en toepasbaar voor (warm) waterinstallaties, beregeningsinstallaties, glycol water (max 50%) en sanitair water. De openingsdruk (PN) bedraagt 0,02 bar.

 

 

 

Standpijpkoppelingen met zeskant en buitendraad messing

 

 

De messing standpijpkoppeling met zeskant en buitendraad is ook voorzien van een keurmerk.  ACE certificaat nr. 09 ACC LY 019. Mede door deze keurmerken bent u verzekerd van een stevige en solide zuigslang die lang meegaat.

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuigslangset 25mm 1″ aansluiting 10 meter” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.