Batterij controllers

RainBird ESP-9V controller

Met onze batterij controllers leg je eenvoudig een duurzaam en draadloos beregeningssysteem aan. Deze batterij controllers hebben verschillende mogelijkheden.

Zo heeft Hunter haar BTT Bluetooth kraancomputer ontworpen. Dit is een eenvoudige controller met 1 of 2 sproeizones welke eenvoudig op de buitenkraan wordt aangesloten.

Daarnaast heeft Hunter de Node Bluetooth serie uitgebracht. Deze controller is perfect voor het automatiseren van groepen waar geen stroom aanwezig is. Deze Node-BT beschikt over een krachtige en draadloze bluetooth functie en is verkrijgbaar in 1, 2 of 4 stations. Bovendien werkt deze controller een volledig seizoen op 9Volt en is hij zeer eenvoudig op afstand te programmeren en besturen via de Hunter App. Daarnaast heeft hij 3 onafhankelijk werkende programma’s en 8 starttijden per dag.

Ook Rainbird heeft een kraancomputer voor 1 zone welke op de buitenkraan wordt aangesloten. Hij beschikt over een draaiknop voor de instelling en een groot display. De beregening van deze kraancomputer is instelbaar per dag(en) van de week en kan maximaal 2x per dag sproeien.

Wie een iets uitgebreidere controller wilt, kan kiezen voor de Rainbird ESP-9V serie. Ten eerste werkt deze controller tot 2 jaar op 2 batterijen en stuurt 1, 2, 4 of 6 stations aan. Daarnaast is hij, met zijn heavy duty label, bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

 

 

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.