Beregeninginstallaties van Mijn-Tuinberegening.nl

Beregeningsinstallaties banner

Beregeninginstallaties van Mijn-Tuinberegening.nl

Het is voor planten en gazon belangrijk dat ze op tijd water krijgen voor een goede groei en bloei. Met onze beregeningsinstallatie kunt u jarenlang genieten van de tuin en blijft er ook nog een hoop moeite, tijd, water en niet te vergeten kosten bespaard.

Dankzij de Beregeninginstallaties van Mijn-Tuinberegening.nl kunnen de planten en het gazon optimaal profiteren van de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en het juiste moment.

 

Voordelen van onze beregeningsinstallaties

Een beregeningsinstallatie is aan te leggen in zowel nieuwe- als bestaande tuinen. Door gebruik te maken van de juiste machines zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk schade ontstaat aan uw tuin en dat de leidingen netjes worden weggewerkt.

  • Uw beplanting en gazon krijgen de juiste hoeveelheid water op het juiste moment en de juiste plaats.
  • Het bespaart u moeite, tijd, water en geld.
  • Een tuinberegeningsinstallatie kan worden gecombineerd met een grondwaterbron.
  • Het systeem wordt eenmalig aangelegd en ingesteld en u hoeft er verder niet meer naar om te kijken.

 

Zelf aanleggen of door onze professionals laten aanleggen

Wij maken vrijblijvende offertes en sproeiplannen voor onze klanten. Als u het beregeningssysteem zelf wilt aanleggen voorzien wij u, op verzoek, van een beknopte uitleg. Zo weet u alvast de basis voor het aanleggen van het beregeningssysteem. Dit kan voor zowel een automatisch of handmatig beregeningssysteem zijn.

 

Grondwater en leidingwater

U kunt kiezen om de beregeninginstallatie zowel op grondwater als op leidingwater aan te sluiten. Over het algemeen gaat de voorkeur uit naar een automatisch systeem vanwege de hogere capaciteit. Hierdoor kunnen er meer sproeiers op één sproeigroep.

Heeft u vragen over de beregeninginstallaties, neem gerust contact met ons op. Wilt u een gratis sproeiplan en vrijblijvende offerte willen ontvangen? Vraag deze dan aan via sproeiplan aanvragen.

Deel dit berichtGeef een reactie

X