Beugel voor verdeelblok

12,68 Inclusief BTW

Beugel voor verdeelblok

12,68 Inclusief BTW

Deze originele beugel is speciaal gemaakt voor het vastzetten van de compacte verdeelblokken.

De montage is super eenvoudig: gaatje in de muur boren, beugeltje vastschroeven en het verdeelblok erop klikken!

Artikelnummer: 816840 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Beugel voor verdeelblok

Met deze beugel bevestig je het verdeelblok eenvoudig aan de muur. De klembeugel sluit mooi aan op het verdeelblok waardoor deze stevig vast hangt. Er zitten twee schroeven en twee pluggen bij deze beugel inbegrepen.

Met deze beugel voor verdeelblokken kun je het verdeelblok eenvoudig bevestigen.

 

Waar wordt een verdeelblok voor gebruikt?

De verdeler zorgt ervoor dat er water vanuit de ingang naar de desbetreffende uitgang stroomt. Dit kan bijvoorbeeld zijn; vanaf de pomp, via het verdeelblok naar de sproeigroep. Door gebruik te maken van een verdeelblok i.c.m. een magneetklep (automatisch systeem) kan uw beregeningssysteem door middel van een sproeicomputer worden aangestuurd. Zo kan u genieten van een goede beregende tuin, zonder de tuin fysiek water te moeten geven.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

LET OP: Wij maken dit verdeelblok zelf uit stevig PVC materiaal. Mocht u een ander formaat nodig hebben dan hetgeen wat wij standaard op online aanbieden, neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beugel voor verdeelblok” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.