DAB bronpomp met active driver, KIT S4 3/19M

1.696,14 Inclusief BTW

DAB bronpomp met active driver, KIT S4 3/19M

1.696,14 Inclusief BTW

Een bronpomp is een waterpomp die in het water geplaatst moet worden en water aanzuigt. Een bronpomp wordt gebruikt bij een zodanig diep waterpeil dat een centrifugaal pomp het water niet kan aanzuigen.

Artikelnummer: 8059893247681 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

DAB bronpomp met active driver, KIT S4 3/19M

Het voordeel is dat er geen aanzuigproblemen zijn, ook niet bij een laag waterpeil en doordat de pomp in de grond geplaatst wordt is er geen overlast van geluid. De pomp neemt geen extra plaats in  beslag en zit uit het zicht. Daarnaast regelt de active driver de draadsnelheid van de pomp en bij het veranderen van de gevraagde wateropbrengst wordt er steeds een constante druk bereikt. De active driver met ingebouwde EMC-filter is voorzien van een overzichtelijk display. Het systeem bestaat uit een frequentieregelaar, druksensor en een debietmeter.

Bronpompen worden meestal gebruikt voor het oppompen van grondwater en kan daardoor gebruikt worden voor allerlei watergebruik in- en om de woning. Door het gebruik van een bronpomp met besturing reageert de pomp automatisch op de waterbehoefte.

  • Gebruiksklare en eenvoudig te plaatsen pompinstallatie.
  • Pomp: type S4
  • Met schakelkast (uitvoering met ESC PLUS)
  • 30 meter kabel voor-gemonteerd
  • Nylon trekkoord

 

Bescherming tegen:

  • Overbelasting
  • Te hoge/lage spanningen
  • Kortsluiting
  • Droogdraaien
  • Ontbrekende fase (driefase)

 

Bekijk het pdf bestand voor de technische gegevens van de DAB bronpomp met active driver, KIT S4 3/19M:

DAB S4 AMEIRA technical sheet 1

 

Hoe werkt een bronpomp?

Een bronpomp bestaat uit een motorhuis, pomphuis en een aanzuigrooster. Het motorhuis stuurt het pomphuis aan en pompt vervolgens water op via het aanzuigrooster. Het pomphuis is uitgerust met waaiers en hoe meer waaiers de pomp heeft, des te meer druk en debiet de pomp kan geven. Het water gaat eerst door de waaiers, waar deze vervolgens de pomp verlaat via de persuitgang. Om deze persuitgang kan met een slang of leiding koppelen, zodat het water onder een hoge druk gebruikt kan worden.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Voltage

230 Volt

Aansluiting

11/4: binnendraad

Gewicht

15,2 kg

Max. werkdruk

10 bar

Capp. M3/uur

1,2 – 4,2

Mwk

10,5 m. max

Ampère

8,5 A

Kw

1,1 kW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAB bronpomp met active driver, KIT S4 3/19M” te beoordelen

X