Drukschakelaar BRIO-2000

122,80 Inclusief BTW

Drukschakelaar BRIO-2000

122,80 Inclusief BTW

Deze drukschakelaar is gemakkelijk te bevestigen op een zelfaanzuigende pomp en zorgt voor een gelijke waterdruk. Hierdoor ontstaat er een perfect gelijkmatig sproeibeeld.

Artikelnummer: 370015 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Drukschakelaar BRIO-2000

Deze drukschakelaar is te plaatsen op zelfaanzuigende pompen. Het werkt bijna hetzelfde als een hydrofoorpomp, maar dan met continu dezelfde druk. Dit betekent dat de sproeiafstand hetzelfde blijft, omdat de druk niet terugvalt.

 

Bijzonderheden van de drukschakelaar BRIO-2000:

De Brio-2000 maakt het mogelijk om, bij installatie, elke zelf-aanzuigende pomp met meer dan 1.5 bar te automatiseren. De BRIO-2000 zorgt voor een automatische in- en uitschakeling van het systeem. De pomp schakelt automatisch aan bij het het bereiken van de minimumdruk. Daarnaast beschermt de drukschakelaar de zelf-aanzuigende pomp tegen drooglopen en oververhitting. Na het sluiten van de verbruikers wordt de pomp vermogens-onafhankelijk automatisch uitgeschakeld.

Deze drukschakelaar zorgt dat elke zelf-aanzuigende pomp een elektronisch regelsysteem wordt voor dompeldruk-, diepbron-, put- en beregeningspompen.  niet alleen heeft hij een netaansluiting met geaarde stekken en koppeling, maar ook de de drukmeter is ingebouwd als manometer.

 

Specificaties:

  • Als eerste heeft deze drukschakelaar een voedingsspanning van 230V
  • Daarnaast is de inschakeldruk 1 bar
  • De uitschakeldruk is 3.5 bar
  • Schroefdraad binnen: 1″
  • Schroefdraad buiten: 1 “
  • Kabellengte: 1.5 meter
  • Max temperatuur: 55ºC

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drukschakelaar BRIO-2000” te beoordelen

X