Een beregeningsysteem?

Hunter Hydrawise aangestuurd beregeningsysteem

Waarom een beregeningsysteem?

Van die fijne zomerdagen: overdag te zonnig om het gazon te sproeien. En ’s avonds? Dan wil je nog heerlijk een stuk wandelen, een duik nemen in het zwembad na een dag werken, sporten of gewoon lekker buiten zitten. Misschien met de BBQ aan?

Of wat dacht je van een welverdiende vakantie, even je eigen fijne plek inruilen voor een andere omgeving? Misschien om tot rust te komen, of juist om nieuwe culturen of plekken te ontdekken.

Maar ondertussen worden de Nederlandse zomers steeds warmer en droger. Dat is het afgelopen jaar wel weer gebleken… Deze droogte is vooral terug te zien in je tuin: het gras wordt bruin en de beplanting hangt slap of erger: is verdord.

Een tuinslang of gieter is dan natuurlijk zo gepakt. En zeg eens eerlijk: het is soms ook best rustgevend om op een fijne zomeravond lekker in de tuin te rommelen…
Maar bij aanhoudende droogte, past het dagelijks sproeien van de tuin simpelweg niet altijd in de planning en is het gras al gauw bij de buren groener. De oplossing? Een tuinberegeningssysteem!

Kan een beregeningsysteem in elke tuin worden aangelegd?

Bij Mijn-Tuinberegening hebben wij voor ieder budget een passend beregeningssysteem.
Of je nu een kleine tuin of een heus landgoed hebt, er is heel veel mogelijk. En wist je dat een beregeningsysteem niet alleen geschikt is voor tuinen met gras? Ook als je (naast tegels) enkel beplanting in de tuin hebt, is een beregeningsysteem de moeite waard!

Ben je (een klein beetje) handig? Het aanleggen van een beregeningsysteem is ook gemakkelijk zelf te doen! Vraag hiervoor eenvoudig een sproeiplan aan, zodat je exact weet welke materialen je voor jou installatie nodig hebt en waar je de sproeiers het best kan plaatsen.

Download ons e-book

Daarnaast hebben wij tevens een e-book beschikbaar. In dit e-book wordt stapsgewijs uitgelegd wat je nodig hebt en hoe je de aanleg van het systeem gemakkelijk zelf aanpakt. Het e-book is hier te downloaden.

Contact

Ben je toch niet helemaal zeker of het je zelf gaat lukken, of heb je hier de tijd en/of middelen niet voor? Wij helpen je natuurlijk graag bij het aanleggen van jouw systeem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit berichtX