Eindset 16mm

1,89 Inclusief BTW

Aanbieding!

Eindset 16mm

1,89 Inclusief BTW

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Daarom hebben wij verschillende koppelingen op maat. Met deze eindset kun je het einde van de druppelleiding afdichten.

Artikelnummer: 814224 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Eindset 16mm

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Daarom hebben wij verschillende koppelingen op maat. Waaronder deze eindset 16mm. Met deze eindset kun je het einde van de druppelleiding afdichten. De eindkap is gemaakt van polypropyleen. Het huis en de moer zijn beiden zwart.

Wij geven een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen. Wil je meer weten over dit product? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag verder.

Enkele voordelen van de eindset 16mm zijn:

  • Eenvoudig te installeren
  • Professioneel product
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Onderhoudsvrij

 

Waar wordt een eindset 16mm voor gebruikt?

Stel je voor, je wilt een beregeningssysteem aanleggen, maar wilt dit in etappes doen. Je wilt eerst de achtertuin doen en misschien volgend jaar de voortuin, maar geen compleet nieuw verdeelblok en alle bijkomende materialen opnieuw moeten kopen wanneer je toe bent aan de volgende stap. Logisch toch?! Daarom plan je in het voren. Je rekent uit hoeveel extra groepen je verwacht nodig  te hebben en besteld het verdeelblok met extra groepen. Deze extra groepen kunnen afgedopt worden met een eindkap.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eindset 16mm” te beoordelen

X