Geluidsarme pedrollo pomp

pedrollo pomp

Veel voorkomende beregeningspompen

De Pedrollo Plurijet zelf aanzuigende multiwaaier pomp is een geluidsarme pomp. Deze pomp zie je vaak terug bij tuinen met beregeningsinstallaties.

 

Door te kiezen voor een geluidsarme pomp heeft u ‘s avonds of ‘s nachts tijdens het sproeien geen geluidoverlast. Mocht u in een woonwijk wonen dan zult u geen klachten voor geluidsoverlast krijgen van uw buren, wat ideaal is! Daarnaast heeft deze ecologische zelf aanzuigende waterpomp een laag energieverbruik. Het kan zowel gebruikt worden met schoon water en met vloeistoffen die niet chemisch agressief zijn naar de materialen.

 

Het pomphuis bestaat volledig uit RVS en de mechanische seal is keramisch/grafiet/NBR.

  • Materiaal van de waaiers is; Techno polymeer
  • Materiaal van de pomphuis is; RVS AISI 304
  • Materiaal van de pompas is; RVS AISI 430F
  • Mechanische seal; keramisch – grafiet – NBR

 

De maximale aanzuigdiepte is 9 meter en het heeft een max. medium temperatuur van 40 graden. Deze pomp is te leveren in 230V of 400V. Uiteraard is deze geluidsarme pedrollo pomp daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende types en uitvoeringen.

 

Bekijk het tabblad ‘Extra informatie’ op de site om alle technische gegevens van het product te zien. Daar kunt u de merknaam, type pomp, voltage, vermogen PK, etc. in terug vinden. Bekijk onze site of neem contact met ons op voor vragen.

Deel dit berichtGeef een reactie

X