Griffon PVC reiniger 125ml

8,51 Inclusief BTW

Griffon PVC reiniger 125ml

8,51 Inclusief BTW

Voor het reinigen en ontvetten van buizen, moffen en fittingen van (hard) PVC, PVC-C en ABS – voor een optimale hechting.

Artikelnummer: 8715598200108 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Griffon PVC reiniger 125ml

 

GESCHIKT VOOR:

Deze Griffon PVC reiniger 125ml is geschikt voor het reinigen en ontvetten van buizen, moffen en fittingen van (hard) PVC, PVC-C en ABS. Tevens geschikt voor het verwijderen van niet uitgeharde lijmresten en het reinigen van kwasten en gereedschap. Gebruiken in combinatie met Griffon Cleaner Cloth.

NIET GESCHIKT VOOR:

Deze Griffon PVC reiniger 500ml is niet geschikt voor het verdunnen van PVC, PVC-C en ABS-lijm.

 

Gebruiksaanwijzing

1. Cleaner aanbrengen op Griffon Cleaner Cloth. 2. Oppervlakken reinigen en ontvetten. 3. Eventueel ontstane condens verwijderen met Griffon Cleaner Cloth en oppervlakken goed laten drogen. Na gebruik verpakking direct goed sluiten.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Basisgrondstof: Mixture of solvents
Dichtheid ca.: 0.82 g/cm³
Kleur: Kleurloos
Viscositeit: Vloeibaar
Viscositeit ca.: 1 mPa·s
Vlampunt: K1 (<21°C)

 

Opslagcondities
Minimaal 36 maanden in ongeopende verpakking opgeslagen tussen +5°C en +25°C. Verpakking goed gesloten opslaan op een droge en koele plaats. Aangebroken verpakking beperkt houdbaar.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Griffon PVC reiniger 125ml” te beoordelen

X