Heb je door droogte ook last van kale vlekken in het gazon? Of beplanting die het door de warmte niet overleeft? Kies dan voor beregeningstechnieken. Mijn-Tuinberegening is een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerp, de aanleg, het onderhoud, de verkoop en de reparatie van tuinberegeningsinstallaties. Voor jouw gemak hebben wij drie sproeiplannen opgesteld.

 • Sproeien met 1 druk op de knop

 • Geen tijd kwijt aan het verzetten van de sproeier(s)

 • Bestuur de sproeiers vanaf een andere locatie d.m.v. de app of plan vaste momenten

 • Altijd groen gras en frisse planten

Sproeiplan A

Ideaal voor 10-50m
 • Alle materialen overzichtelijk geleverd incl. handleiding

 • Binnen 48 uur bezorgd

 • Uitsluitend A-kwaliteit materiaal

 • Nergens hetzelfde goedkoper
Prijsindicatie  €850,-
Verwachte montage €750,-

Sproeiplan B

Ideaal voor 50-100m
 • Alle materialen overzichtelijk geleverd incl. handleiding

 • Binnen 48 uur bezorgd

 • Uitsluitend A-kwaliteit materiaal

 • Nergens hetzelfde goedkoper
Prijsindicatie  €1450,-
Verwachte montage €1250,-

Sproeiplan C

Ideaal voor > 100m
 • Alle materialen overzichtelijk geleverd incl. handleiding

 • Binnen 48 uur bezorgd

 • Uitsluitend A-kwaliteit materiaal

 • Nergens hetzelfde goedkoper
Prijsindicatie  €3850,-
Verwachte montage €2200,-

Tuinberegenings producten

Bekijk ons volledig assortiment tuinberegenings producten (leidingen, pop-ups, sproeiers etc.)

Aanleggen beregeningsysteem

Wij kunnen ook de installatie van het beregeningsysteem in jouw tuin uitvoeren.

Sproeiplan laten ontwerpen

Indien gewenst maken wij een passend sproeiplan op maat voor jouw tuin

Waarom Mijn-Tuinberegening?

Onze medewerkers hebben zowel een technische als een hoveniers achtergrond. Hierdoor weten wij exact welke hoeveelheid water beplanting nodig heeft. Zo ben je gegarandeerd van een professioneel advies.

Alles onder één dak. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Van ontwerp tot oplevering; alles wordt door ons verzorgd.

Een vast contactpersoon. Deze zal ook de uitvoering verzorgen! Dit betekent dat je enkel medewerkers van Mijn-Tuinberegening in jouw tuin hebt staan.

Twee weken na de aanleg is er geen schade meer aan jouw tuin te zien! Dit kunnen wij door onze ruime ervaring.

Download ons e-book:

“Een weelderige tuin met een sproeiplan”

  Inmiddels 12417 downloads.

  Ons systeem voldoet helemaal aan onze wensen. Mijn-Tuinberegening heeft onze wensen perfect vertaald in het sproeiplan! Prima bedrijf!

  Kimberley Boss – Didam

  • 01 aug

   Sensoren

   Je bestaande systeem uitbreiden met onze sensoren? Dat kan! Hunter beschikt over...

  Een goede beregeningsinstallatie in je tuin scheelt veel werk. Deze laat je ontwerpen en aanleggen door de specialist: Mijn-Tuinberegening in Wehl. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerp, de aanleg, het onderhoud, de verkoop en de reparatie van tuinberegeningsinstallaties. Dit doen wij zowel voor de particuliere- als voor de professionele markt. Wij hebben diverse beregeningssystemen en sproei-installaties in ons assortiment, zodat het systeem perfect is voor jouw tuin.

  Tuinberegening aanleggen door de specialist

  Je hebt een mooie tuin en je wilt deze met de beste zorg onderhouden. Met name in de zomermaanden is het een hele klus om met een tuinslang en een sproeier alle planten en perken in jouw tuin gemakkelijk en regelmatig water te geven. Daarom biedt Mijn-Tuinberegening in Wehl de oplossing. Met onze beregeningssystemen en sproei-installaties kun je automatisch jouw tuin besproeien. Wij zorgen voor de meest optimale en efficiënte tuinberegening. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en aanleggen ervan.

  Het systeem behoeft onderhoud. Dit onderhoud bestaat uit het winterklaar maken van het leidingsysteem voor de vorstperiode. Je maakt de leidingen droog en zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten. Zo voorkom je vorstschade in de winter. In het voorjaar moet het systeem weer geactiveerd en afgesteld worden. Zo onderhoud jij jouw tuin met de beste zorg. Mijn-Tuinberegening heeft veel ervaring in het onderhoud van jouw tuinberegening. Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden.

  Laat een professioneel sproeiplan ontwerpen

  Mijn-Tuinberegening kan een professioneel sproeiplan voor jouw tuin ontwerpen. Door onze ruime ervaring met beregeningstechnieken kunnen wij je goed adviseren welke mogelijkheden er zijn. Ook rekenen wij het hele sproeiplan door. Zo heb je gegarandeerd een goede waterverdeling in jouw tuin. Met onze beregeningssystemen en sproei-installaties kun je automatisch jouw tuin besproeien. Wij hebben een oplossing voor ieder budget en zorgen voor de meest optimale en efficiënte tuinberegening voor in de tuin.

  X