Hunter HC Flowmeter

163,79 Inclusief BTW

Hunter HC Flowmeter

163,79 Inclusief BTW

De Hunter HC Flowmeter controleert de waterflow en slaat direct alarm bij een te hoge of te lage flow. Ook heeft hij een ‘lekdetectie’ en detecteert hij storingen tijdens het gebruik. Gemakkelijk te installeren en toe te voegen aan het Hydrawise platform van Hunter.

Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hunter HC Flowmeter

Met deze eenvoudig te installeren Hunter HC Flowmeter kan de capaciteit en de installatie bewaakt worden. Bovendien kan deze Hunter HC flowmeter toegevoegd worden op het Hydrawise platform van Hunter. Zo biedt deze flowmeter een handige optie voor het detecteren, bewaken en rapporteren van kritieke zones/groepen of het totale systeem. Dit is uit te lezen via een Smartphone.

Hij controleert de waterflow en slaat direct alarm bij een te hoge of te lage flow. Ook heeft hij een ‘lekdetectie’ en detecteert hij storingen tijdens het gebruik. Daarnaast rapporteert hij het watergebruik niet alleen per zone, maar ook in het complete systeem. Deze flowmeter wordt bij elke magneetklep geïnstalleerd en heeft een 1″ buitendraad aansluiting.

Hunter HC flowmeter kan ook draadloos

Indien er gebruik wordt gemaakt van een kleppenput of de flowmeter geïnstalleerd moet worden op een plek waar geen netstroom aanwezig is, kan deze flowmeter ook via een draadloze verbinding geplaatst worden. De HC flowmeter kit bestaat uit een zender en ontvanger (900 MHz). De maximale afstand tussen de zender en ontvanger bedraagt 150 meter in open veld. De zender  wordt gevoed door batterijen en de ontvanger krijgt voeding van de controller.

 

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X