Hunter Hydrawise Wifi – 6 stations outdoor

418,18 Inclusief BTW

Hunter Hydrawise Wifi – 6 stations outdoor

418,18 Inclusief BTW

Bedien met jouw tablet, smartphone of webbrowser een beregeningsinstallatie met de Hunter Hydrawise computer met WiFi. Door de ‘slimme beregening’ worden de lokale weerberichten automatisch ingelezen, zodat er precies op het goede moment gesproeid wordt.

Artikelnummer: 8720026089019 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Niet altijd tijd om je tuin te sproeien en op zoek naar een geautomatiseerde oplossing? Met de Hunter Hydrawise Wifi – 6 stations outdoor heb je nooit meer zorgen of jouw sproeicomputer wel aanstaat of goed is ingesteld. Je kunt dit namelijk overal ter wereld eenvoudig checken via de app! De hydrawise computer beschikt over software met actuele weersinformatie op de ingestelde locatie. Hierdoor worden (indien gewenst) ingestelde programma’s automatisch uitgesteld of in tijdsduur aangepast bij regenval, om over bewatering en waterverspilling te voorkomen.

De Hunter hydrawise is dus de ideale oplossing voor een druk leven of bij jouw vakantiewoning!

Op afstand het waterverbruik kunnen monitoren of meldingen ontvangen bij kapotte leidingen en-/of sproeiers? Dit kan eenvoudig in kaart worden gebracht door het toevoegen van een flowmeter aan je beregeningsinstallatie. De flowmeter monitort het systeem en upload deze gegevens naar de app. Meer informatie over het gebruik van een flowmeter of deze meteen bestellen? Je vindt het product hier.

Enkele belangrijke eigenschappen van de Hunter Hydrawise Wifi – 6 stations outdoor zijn:

 • Extra case, zodat deze geschikt is voor buitengebruik
 • Ingebouwde WiFi voor snelle installatie, geen IP adres nodig
 • Thuis of op kantoor uw beregeningssysteem controleren met een smartphone
 • Online opslaan van irrigatie- en landschap plattegronden
 • Ontvang alert en los alle problemen op via de app
 • Eenvoudig in te stellen
 • De mogelijkheden zijn onbeperkt!

 

Hunter heeft in 2020 en 2021 verschillende updates gemaakt in de Hydrawise software.

 • Als eerste is er een ‘Suspension by date’ toegevoegd; De sproeidatum kan worden uitgesteld voor bijvoorbeeld een tuinfeestje.
 • Daarnaast kan hij een ‘Sensor activity alert’ geven; wanneer een toegevoegde sensor automatisch wordt geactiveerd wordt dit weergegeven in de app.
 • Ook is er een ‘Water history en forecast report’ toegevoegd; zo kan je precies zien waar het water in de tuin wordt gebruikt.
 • Tot slot is er ook een ‘Grow-in program’ toegevoegd; deze tool zorgt ervoor dat er flexibele start- en einddatums ingepland kunnen worden, zodat je nieuwe beplanting voorzien wordt van voldoende water.

Indien het instellen niet mocht lukken of je daar geen tijd voor hebt, verzorgen wij dit graag voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Doel beregening

Beplanting, Gazon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter Hydrawise Wifi – 6 stations outdoor” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.