Hunter Hydrawise uitbereidingsmodule – 12 stations

181,50 Inclusief BTW

Hunter Hydrawise uitbereidingsmodule – 12 stations

181,50 Inclusief BTW

Niet genoeg groepen in je huidige Hunter Hydrawise sproeicomputer? Met deze uitbereidingsmodule voeg je eenvoudig tot 12 groepen extra aan je huidige sproeigroepen toe!

 

Let op: enkel geschikt voor de Hunter Hydrawise WiFi – 12 stations computers van vóór 2019.

Artikelnummer: 8717605095820 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Met de  Hunter Hydrawise uitbereidingsmodule – 12 stations kun je nog meer sproeigroepen toevoegen aan je bestaande beregeningsprogramma. De uitbereidingsmodule kan eenvoudig middels het bijgeleverde kabeltje verbonden worden met de hoofdcomputer. Hierdoor heb je nooit meer zorgen of jouw sproeicomputer wel aanstaat of goed is ingesteld. Overal waar je een internetverbinding hebt kun je dit controleren en aanpassen. Wanneer je daar zelf geen zin in hebt of denkt dat het te moeilijk is, dan kan de computer dit met de aanwezige software zelf aanpassen aan het verwachte weer. Deze computer is dus een ideale oplossing voor jouw vakantiewoning! Indien het instellen niet mocht lukken of je daar geen tijd voor hebt, verzorgen wij dit graag voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Let op: enkel geschikt voor de Hunter Hydrawise WiFi – 12 stations computers van vóór 2019.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Doel beregening

Beplanting, Gazon

X