Hunter I-25 pop-up sproeiers

83,01219,20 Inclusief BTW

Aanbieding!

Hunter I-25 pop-up sproeiers

83,01219,20 Inclusief BTW

De Hunter I-25 pop-up sproeiers worden standaard geleverd met RVS stijgbuis en is geschikt voor zwaardere omstandigheden. Dit is de opvolger van de I-31 met een bereik van 9 tot 20,5 meter.

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

De Hunter I-25 pop-up sproeiers worden gebruikt voor zware omstandigheden en uitermate geschikt voor middelgrote tot grote terreinen. De I-25 heeft een 1″ aansluiting en een sproeibereik van 11,9 meter tot maximaal 21,6 meter. Standaard is de sproeier uitgevoerd met een RVS stijgbuis die 10 cm omhoog komt bij gebruik. De ingebouwde terugslagklep zorgt ervoor dat water tot een hoogteverschil van 3 meter behouden blijft. Hiermee vermindert u de verspilling. De integrale rubberen kap houdt vuil buiten het mechanisme. De I-25 kan probleemloos jaren meegaan zonder al te veel onderhoud.

Hunter I-25: de vernieuwde versie van de I-31 pop-up sproeier

De Hunter I-25 is de vernieuwde versie van de bekende Hunter I-31 pop-up sproeier. De verdere ontwikkeling heeft gezorgd voor een nog duurzamere sproeier, die dankzij de zelfregelende stator nog meer zijn kracht benut. De samenstelling van de sproeier maakt dat de I-25 niet alleen heel functioneel, maar ook bestand is tegen veelvuldig gebruik en veilig is te gebruiken in speelgebieden. Niet voor niks is deze Hunter sproeier dan ook perfect geschikt voor het gebruik op sportvelden en andere grote terreinen.

Met de 12 verschillende nozzles kunt u eenvoudig uw sproeibeeld en bereik bepalen. De nozzles zorgen voor een fantastische gelijkmatige waterverdeling.

Eigenschappen Hunter 1-25
 • 12 kleur-gecodeerde nozzles
 • Standaard RVS stijgbuis
 • Volledige cirkel en sector instelbaar
 • Sproeikop keert automatisch terug naar originele hoek
 • Geribbelde kap en behuizing; bestand tegen veelvuldig gebruik
 • Water-gesmeerde aandrijving
 • Zelfregelende stator; meer kracht
 • Terugslagklep tot 3 meter hoogteverschil

Hunter sproeiers afstellen

Het afstellen van de Hunter sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Hunter-sleutel te beschikken.

 • Sproeihoek afstellen: draai de sproeikop tegen de klok in naar het linker stoppunt. Draai vervolgens de sproeikop met de klok mee naar het rechter vaste punt. Dit is het startpunt van de sproeihoek.
 • Vergroten van de sproeihoek: steek het einde van de Hunter-sleutel in de afsteldop. Draai de sleutel met de klok mee, terwijl u de sproeikop bij de rechter vaste hoek houdt. Elke volledige draai van de sleutel vergroot de sproeihoek met 90°. Wanneer de maximale sproeihoek is bereikt (360°), hoort u een ratelend geluid. Voor het verkleinen van de sproeihoek voert u de handeling tegenovergesteld uit.
 • Afstellen van de straal: steek het zeskantige einde van de Hunter-sleutel in de stelschroef voor het afstellen van de sproeimond. Draai de schroef met de klok mee om de straal te verminderen en tegen de klok in om de straal te vergroten.
Door het eenvoudig vervangen van de bestaande sproeimond door een grotere of een kleinere sproeimond, kan de neerslaghoeveelheid geregeld worden.

Extra informatie

Type

Hunter I-25 10cm pop-up FC – RVS riser met terugslagklep, Hunter I-25 10cm RVS High speed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter I-25 pop-up sproeiers” te beoordelen

X