Hunter MP tool

Oorspronkelijke prijs was: €3,02.Huidige prijs is: €2,90. Inclusief BTW

Aanbieding!

Hunter MP tool

Oorspronkelijke prijs was: €3,02.Huidige prijs is: €2,90. Inclusief BTW

Deze tool wordt gebruikt voor het bijstellen/instellen van Hunter MP rotator nozzles. Door de tool is het aanpassen van de sproeihoek eenvoudig en zorgen ervoor dat de nozzles perfect staan opgesteld.

 

Artikelnummer: 8717605077956 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hunter MP tool

Deze Hunter MP tool wordt gebruikt voor het instellen en bijstellen van de Hunter MP Rotator nozzles. Daarnaast kan er met deze tool eenvoudig een sproeihoek aangepast worden.

 

Waarom kiezen voor MP rotators?

De standaard Hunter MP rotators beschikken over de laagste druk verhouding in de beregeningsindustrie. Dit houdt in dat er meer sproeiers op 1 groep kunnen, wat vervolgens resulteert in minder materiaal qua leiding, koppelingen, groepen, kleppen, etc. Daarnaast is het systeem sneller en eenvoudiger aan te leggen. Bovendien is deze sproeier zeer eenvoudig in te stellen met de Hunter MP tool en kan de sproeihoek eenvoudig aangepast worden.

 

Hoe werkt het?

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeihoek eenvoudig kan worden aangepast. Dit kan zowel handmatig als met de MP tool.

MP tool arc adjustment

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeiradius eenvoudig kan worden aangepast met de MP tool. De radius kan tot 25% gereduceerd worden.

MP tool radius adjustment

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter MP tool” te beoordelen

X