Hunter Node Bluetooth Serie

121,24201,10 Inclusief BTW

Hunter Node Bluetooth Serie

121,24201,10 Inclusief BTW

Deze Hunter Node met Bluetooth is perfect voor het automatiseren van groepen waar geen stroom aanwezig is. Deze Node-BT serie beschikt over een krachtige en draadloze bluetooth functie.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Hunter Node Bluetooth serie

Deze Hunter Node met Bluetooth is perfect voor het automatiseren van groepen waar geen stroom aanwezig is. Deze Node-BT serie beschikt over een krachtige en draadloze bluetooth functie. Hierdoor hoeft men niet meer in de kleppenput te zijn om wijzigingen te maken.

Deze Hunter Node BT controller kan op elke Hunter klep worden gemonteerd en is waterdicht tot 3,7 meter. Daarnaast is de sproeitijd handmatig uit te stellen tot 99 dagen. Ook is het mogelijk om 2 sensoren aan te sluiten op deze Hunter Node. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Hunter Mini-Clik of Hunter Soil-Clik. Doordat deze controller werkt op 9 volt batterijen, geeft de app de batterij status weer. Zo weet je altijd wanneer de batterij leeg raakt.

 

Specificaties van de Hunter Node Bluetooth Serie controllers

  • Deze controller is verkrijgbaar in 1, 2 of 4 stations.
  • Werkt een volledig seizoen op een 9 volt batterij.
  • Zeer eenvoudig op afstand te programmeren en besturen via de App.
  • 3 onafhankelijk werkende programma’s.
  • 8 starttijden per dag.
  • Looptijd van 1 minuut tot 12 uur.
  • Beregeningsdagen naar wens in te stellen.
  • Beregeningsinterval in te stellen (1 tot 31 dagen).

 

App Dashboard

De Node-BT is bestuurd door een meertalige Smartphone app. De Hunter Node-BT app is eenvoudig in gebruik! Het visuele dasboard geeft de mogelijkheid om de status te controleren van de groepen, de bewateringstijd en bijvoorbeeld de volgende sproeitijd. Daarnaast kan de app gepersonaliseerd worden door foto’s toe te voegen aan de sproeigroepen, programma’s en controllers. Daarnaast heb je inzicht in logboeken, events, sproeischema’s en zelfs de laatste batterij verwisseling.

 

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.