Hunter PGP Ultra serie

13,8358,14 Inclusief BTW

Aanbieding!

Hunter PGP Ultra serie

13,8358,14 Inclusief BTW

De PGP Ultra serie wordt geleverd met verschillende sproeidoppen waarmee de roterende straal ingesteld kan worden van 9 tot maximaal 14 meter.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

De Hunter PGP Ultra serie is een pop-up sproeier die je met behulp van de verschillende bijgeleverde sproeidoppen af kunt stellen van 9 tot maximaal 14 meter. Om de sproeihoek in te stellen heeft u de Hunter instelsleutel nodig, welke verkrijgbaar is via onze webshop. Het instellen van het gewenste sproeibereik is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze sproeier met roterende straal gebruiken we vaak bij grotere gazons en sportvelden.

De sproeier is voorzien van een speciaal ‘lek’ systeem, hierdoor kan er geen zand tussen het huis en de stijgbuis van de sproeier komen. Tijdens het stijgen en dalen van de stijgbuis spoelt er water langs. Hierdoor zal de sproeier altijd weer terug in het huis zakken, zodat er geen zand tussen kan komen. Net als onze andere sproeiers is de Hunter PGP Ultra pop-up sproeier ook beschikbaar in verschillende pop-up maten en zelfs een vast model.

Deze Hunter Ultra serie is een tandwiel aangedreven sproeier met een instelbare hoek tussen 50º – 360º en heeft een 3/4″ binnendraad aansluiting. De sproeier wordt geleverd met 8 standaard (25º) nozzles en 4 low angle nozzles. Deze Hunter Ultra serie is voorzien van een grote vuilwater zeef, waardoor hij een einde maakt aan verstopte sproeinozzles.

De Hunter PGP ADJ classic 10 cm pop-up wordt geleverd met standaard nozzles 2.0. Dit is één van de meest gekozen Hunter sproeiers. Er kunnen 27 verschillende nozzles geïnstalleerd worden en heeft een sproeiradius van 6.4 tot 15.8 meter.

 

De unieke kenmerken van de Hunter PGP Ultra serie: 

  • Keert automatisch terug in de juiste hoekinstelling;
  • Gedeeltelijke en volledige cirkel in één model;
  • Anti vandalisme mechanisme.

 

Weten hoe de de sproeihoek kan worden gesteld of hoe de nozzles vervangen moeten worden? Bekijk hier onze handige handleiding.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Sproeibereik

10-15m

Pop-up hoogte

10cm, 15 cm, 30 cm

Doel beregening

Gazon

Draadsoort

Binnendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter PGP Ultra serie” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.