Hunter watermanagement software

Hunter watermanagement software

Hunter watermanagement software

Hunter biedt een watermanagement systeem voor tuinirrigatie. Deze Hydrawise software is de beste optie om overzichtelijk een irrigatieplan op te stellen. Deze software kan via iPhone, Android en het Web bestuurd worden. Dit Hydrawise irrigatie platform biedt een aantal waterbesparende opties voor eindgebruikers.

Deze Hydrawise cloud software is een gebruikersvriendelijk watermanagement systeem. Elke gebruiker kan de optie ‘Predictive Watering Adjustment’ gebruiken om water te besparen. Deze optie kan jaarlijks tot 50% waterbesparing zorgen. Daarnaast zorgen de meldingen via sms of de app dat je op de hoogte bent van de rapporten.

 

Voordelen van de Hunter watermanagement software

  • Het is mogelijk om meerdere controllers op 1 toestel/account te plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld bij aanleg door een hovenier uw systeem onderhouden worden. Wilt u dit zelf doen, dan kunt u bijvoorbeeld het systeem van uw ouders of kinderen bijhouden.
  • De Predictive Watering Adjustment bespaart jaarlijks tot 50% op basis van web gebaseerde informatie.
  • Daarnaast zijn de rapporten uitgebreidt en houden ze je op de hoogte van ontwikkelingen in het systeem.
  • Ook monitort hij de internet connectie en waterflow (bij installatie sensor).
  • Daarnaast is de Hydrawise EPA gecertificeerd. Dit betekend dat hij een hogere functionaliteit heeft i.o.v. vergelijkbare controllers.

 

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Deel dit berichtX

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.