Kleppenput rond

20,70 Inclusief BTW

Kleppenput rond

20,70 Inclusief BTW

Een kleppenput is ideaal voor het monteren van magneetkleppen in jouw tuin. Deze ronde kleppenput heeft de mogelijkheid tot 2 uitsparingen door de leidingen. Door de draai-deksel is deze put eenvoudig te openen. De ronde vorm zorgt ervoor dat het deksel nooit klemt. Met een bout kan de deksel worden vastgezet, zodat deze hufterproof wordt. Deze put kan 1 magneetklep huisvesten.

Artikelnummer: 800025 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Kleppenput rond

Diameter: 9″

Type: lang (deze kleppenput is op verzoek ook in het type ‘mini’ te verkijgen met een diameter van 5″)

Hoogte”264 mm

Kleur: zwart – groen

Merk: Cepex

Materiaal: polypropyleen

 

Waarom een afsluiterbox of kleppenput?

Een kleppenput of afsluiterbox is ideaal om een verdeelblok in te monteren uit het zicht. Ten eerste camoufleert de groene deksel in combinatie met zijn groene omgeving van gras of beplanting. Ten tweede is deze Kleppenput rond al voorzien van 2 openingen om het leidingwerk te plaatsen. Ten derde heeft deze beknopte afsluiterbox  de mogelijkheid om 1 magneetklep huisvesten en heeft hij een vergrendelbare deksel.

Wanneer deze put wordt geplaatst, zorg dan dat deze vlak geplaatst wordt, zo valt deze zo min mogelijk op. Mocht deze kleppenput/afsluiterbox in de border worden geplaatst dan raden wij aan om deze 5 cm boven het maaiveld uit te laten komen. Zo valt er geen grond in vanuit de border en komen er geen ongemakkelijkheden met eventuele oppervlakkige wortels in de grond.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

Extra informatie

Merk

Rainbird

Doel beregening

Beplanting, Gazon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kleppenput rond” te beoordelen

X