Knie 90° 32×1/2″ binnendraad

Oorspronkelijke prijs was: €4,24.Huidige prijs is: €3,12. Inclusief BTW

Aanbieding!

Knie 90° 32×1/2″ binnendraad

(1 klantbeoordeling)
5.00 out of 5 based on 1 customer rating

Oorspronkelijke prijs was: €4,24.Huidige prijs is: €3,12. Inclusief BTW

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Daarom hebben wij verschillende koppelingen op maat, deze knie 90° is leverbaar voor 32×1/2″ Binnendraad.

Artikelnummer: 8435102003116 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Knie 90° 32×1/2″ binnendraad

Deze knie 90° 32×1/2″ binnendraad wordt onder andere gebruikt om sproeiers boven de grond te plaatsen. Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat. Deze koppeling is leverbaar in verschillende maten, dit betreft de knie 90° 32×1/2″. Daarnaast is de koppeling gemaakt van polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw.

Enkele voordelen van de knie 90° 32×1/2″ binnendraad zijn:

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is onderhoudsvrij.

 

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Let op: 1 uitgang van dit t-stuk moet een binnendraad aansluiting hebben, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier. Let op; dit is uiteraard niet nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een lus leiding (doorlopende cirkel).

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Cepex

Draadsoort

Binnendraad

1 beoordeling voor Knie 90° 32×1/2″ binnendraad

  1. Jasper

    makkelijk aan te sluiten

Een beoordeling toevoegen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.