Knie 90° 32×3/4″ buitendraad

3,78 Inclusief BTW

Knie 90° 32×3/4″ buitendraad

3,78 Inclusief BTW

Gebruik deze knie in combinatie met een swingjoint om de sproeier op de juiste hoogte boven de grond te plaatsen.

Artikelnummer: 8435102006070 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Knie 90° 32×3/4″ buitendraad

Een knie wordt onder andere gebruikt om sproeiers boven de grond te plaatsen. Het is belangrijk dat je altijd de juiste koppeling gebruikt voor jouw tuinberegening. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij koppelingen op maat. Deze koppeling is leverbaar in verschillende maten, dit betreft de knie 90° 32×3/4″. Daarnaast is de koppeling gemaakt van polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw.

Enkele voordelen van de knie 90° 32×3/4″ buitendraad zijn:

  • De koppeling is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is ook onderhoudsvrij.

 

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Let op: 1 uitgang van dit t-stuk moet een binnendraad aansluiting hebben, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier. Let op; dit is uiteraard niet nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een lus leiding (doorlopende cirkel).

Heb je vragen over onze producten of graag advies ontvangen over de juiste afmeting? Neem dan contact met ons op. Wil je graag een vrijblijvend sproeiplan aanvragen dan kan dit ook. Wij berekenen de capaciteit van het water met de juiste hoeveelheid sproeiers per sproeigroep uit.

Extra informatie

Merk

Cepex

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knie 90° 32×3/4″ buitendraad” te beoordelen

X