Verloop T-stuk 90°

Wil je een vertakking in je leiding netwerk maken naar een leiding met een andere diameter? Dat kan met deze verloop t-stuk 90°.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Verloop t-stuk 90°

Bij het aanleggen van een beregeningsysteem, adviseren wij eigenlijk vrijwel altijd om binnen een hele groep gebruik te maken van een tyleenleiding met de zelfde diameter.

Dit advies geven wij om drukverlies te voorkomen. Het zou immers zonde zijn als je installatie nét niet de uitgerekende capaciteit haalt en de waterafgifte van je sproeiers daardoor niet optimaal is.

In sommige gevallen ontkom je hier echter niet aan en kan het niet direct veel kwaad. Twijfel je over het wel of niet kunnen laten verlopen van de diameter in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Deze verloop t-stuk wordt daarom niet heel vaak gebruikt, maar kan weldegelijk handig zijn.

Een t-stuk wordt gebruikt om een aftakking in je leidingnetwerk te maken. Normaliter wordt er voor de nieuwe leiding gebruik gemaakt van een leiding met de zelfde diameter.

Heeft de ‘zijweg’ een kleinere diameter nodig dan de rest van je leidingen? Er kan in dat geval worden gekozen voor een t-stuk verloop. Deze koppeling is leverbaar in verschillende combinatie maten.

Vragen of keuzehulp?

Vragen over de verloop T-stukken 90°? Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.