Kunststof slangkoppeling voor 3/4″ slang

9,75 Inclusief BTW

Kunststof slangkoppeling voor 3/4″ slang

9,75 Inclusief BTW

Met deze slangkoppeling kunnen (tuin)slangen met een diameter van 3/4″ eenvoudig aan bijvoorbeeld een sproeikop of kraan stuk worden bevestigd.

 

 

Artikelnummer: 358004 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Kunststof slangkoppeling voor 3/4″ slang

Een kunststof slangkoppeling voor 3/4″ slang is een onmisbaar hulpmiddel voor het aansluiten van een tuinslang op een (buiten) kraan of kraancomputer.

De ene zijde van de koppeling kan worden losgedraaid en over de slang worden geschoven. Vervolgens klik je de slang in de klemwartel en kan het losgedraaide deel weer worden aangedraaid. De verbinding is gemaakt!

De andere zijde kan op een kunststof kraanstuk of andere koppeling met kop (bijvoorbeeld een kraancomputer) worden aangesloten.

  • De diameter is: 3/4″ slang
  • Een kunststof slangkoppeling dient voor slangkoppelingen, gietsokken en koppen
  • Kwalificatie: klikverbinding x klemwartel
  • De kleur van de slangkoppeling is: grijs, oranje

 

Waarom een systeem met leidingwater?

De afgelopen jaren hebben we veel last gehad van droge periodes. Daarnaast wordt men steeds bewuster over de klimaatverandering en zijn op zoek naar betaalbare duurzame oplossingen. Nu heeft niet iedereen een sloot in de achtertuin en men steeds vaker  voor een waterput of puntstuk. Dit is een goede oplossing voor beregening en een stuk goedkoper dan sproeien met leidingwater voor grotere tuinen.

Als je een klein huis hebt kan je eenvoudig voor een handmatig of vol automatisch systeem kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Hunter kraancomputer (met bluetooth) of een RainBird kraancomputer. Deze kraancomputers worden direct aangesloten via een kunststof kraanverbinding op de buitenkraan. Vanaf daar kan er een leiding gelegd worden naar de sproeier.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof slangkoppeling voor 3/4″ slang” te beoordelen

X