Kunststof slangverbinder voor 1/2″ slang

5,57 Inclusief BTW

Kunststof slangverbinder voor 1/2″ slang

5,57 Inclusief BTW

Met deze slangverbinder kunnen (tuin)slangen met een diameter van 1/2″ eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

Artikelnummer: 358016 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Kunststof slangverbinder voor 1/2″ slang

Je kent het vast wel: ja bent de tuin aan het sproeien met de tuinslang, wil de auto gaan wassen of bent van plan het zwembad te vullen. Je pakt de slang om aan de slag te gaan, maar komt nét niet bij dat ene plekje waar je graag wil zijn met je tuinslang… De kunststof slangverbinder is dan ideaal. Met deze koppeling verbind je meerdere 1/2 slangen eenvoudig met elkaar.

De oranje delen van de koppeling kunnen worden losgedraaid. Schuif ze over je slang heen en druk dat slang in de klemwartels. Draai vervolgens de oranje delen goed op de koppeling en je verbinding is gemaakt!

  • Een kunststof slangverbinder dient voor slangkoppelingen, gietsokken en koppen
  • Kwalificatie: met klemwartels
  • De kleur van de slangverbinder is: grijs, oranje
  • De diameter is: 1/2″ slang

 

Leidingwater of grondwater?

De afgelopen jaren hebben we veel last gehad van droge periodes. Daarnaast wordt men steeds bewuster over de klimaatverandering en zijn op zoek naar betaalbare duurzame oplossingen. Nu heeft niet iedereen een sloot in de achtertuin en men steeds vaker  voor een waterput of puntstuk. Dit is een goede oplossing voor beregening en een stuk goedkoper dan sproeien met leidingwater voor grotere tuinen.

Als je een klein huis hebt, kun je eenvoudig voor een handmatig of vol automatisch systeem kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Hunter kraancomputer (met bluetooth) of een RainBird kraancomputer.  Vanaf daar kan er een leiding gelegd worden naar de sproeier.

Of je nu water uit de bron haalt of je gebruik maakt van leiding water, een kunststof slangverbinder voor 1/2 slang is altijd handig om te hebben.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof slangverbinder voor 1/2″ slang” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.