LEO AJM90 zelf aanzuigende jetpomp met presscontrol

318,86 Inclusief BTW

LEO AJM90 zelf aanzuigende jetpomp met presscontrol

318,86 Inclusief BTW

Deze zelf aanzuigende pomp van LEO is met een capaciteit van 3.9 m³/h uiterst geschikt voor het beregenen van de tuin. De pomp is zeer geluidsarm en heeft pers-/aanzuigaansluiting van beide 1″ binnendraad.

Deze pomp is standaard voorzien van de LEO presscontrol.

Benieuwd naar de andere technische specificaties? Hieronder vind je alle eigenschappen van deze pomp én de LEO presscontrol.

Artikelnummer: 991209 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

De LEO AJM90 zelf aanzuigende jetpomp met presscontrol is met zijn capaciteit van 3,9 m³/h zeer geschikt voor het beregenen van de tuin. Met zijn 1.2 PK is hij stil en zeer capabel om water vanuit een put omhoog te pompen. De LEO AJM90 zelf aanzuigende pomp is standaard voorzien van een netsnoer met een 230V aansluiting.

De persaansluiting en aanzuigaansluiting bestaan beiden uit 1″ binnendraad. De pomp heeft een afmeting van 42(L) x 19(B) x 21.2(H) cm en is geschikt voor een vloeistof temperatuur tot 40 °C.  De pomp heeft geen geïnfiltreerde filter, maar wordt standaard geleverd met een droogloopbeveiliging middels de LEO presscontrol.

Deze pomp wordt met standaard 2 jaar fabrieksgarantie geleverd en is direct uit voorraad leverbaar.

Wat is het voordeel van de meegeleverde LEO presscontrol?

De LEO presscontrol is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp. Daarnaast is het een beveiliging tegen het drooglopen van het systeem. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de presscontrol de pomp in. Zodra er geen water meer door de presscontrol stroomt (bij een gesloten kraan of drooglopen) schakelt de pomp direct uit. Deze droogloop beveiliging is geschikt voor centrifugaalpompen (met een maximaal stroomverbruik van 10 ampère) en kan ook gebruikt worden op de complete LEO AJM serie.

Meer weten over de LEO presscontrol? Je vind het product inclusief uitgebreide omschrijving hier.

Benieuwd naar alle technische gegevens van de LEO AJM90 zelf aanzuigende pomp? Bekijk het tabblad ‘extra informatie’ of bekijk onze uitgebreide datasheet.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

LEO

Capp. M3/uur

3.9

Opvoerhoogte in meters

48

Motor

900 watt

Materiaal

Gietijzer

Gewicht

15.5 kg

Voltage

230 Volt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO AJM90 zelf aanzuigende jetpomp met presscontrol” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.