LEO hydrofoorpomp AJM90

Oorspronkelijke prijs was: €383,36.Huidige prijs is: €372,40. Inclusief BTW

Aanbieding!

LEO hydrofoorpomp AJM90

Oorspronkelijke prijs was: €383,36.Huidige prijs is: €372,40. Inclusief BTW

Deze LEO hydrofoorpomp AJM90 van LEO is geschikt voor tuinberegening. Met zijn 1.2 PK is hij stil en zeer capabel om water vanuit een put omhoog te pompen.

Artikelnummer: 991212 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Deze hydrofoorpomp van LEO wordt geleverd met een aansluitkabel. De persaansluiting en aanzuigaansluiting bestaan beiden uit 1″ binnendraad. Deze hydrofoorpomp van LEO heeft geen geïnfiltreerde filter of standaard droogloop-beveiliging, maar is wel uit te breiden met de LEO press control. Bekijk de eigenschappen voor alle technische gegevens of bekijk de pdf van deze pomp leo-ajm90_tech-sheet.

Deze pomp is geschikt voor het oppompen van helder water of andere chemische vloeistoffen welke fysisch vergelijkbaar zijn met water. Deze pomp is behandeld met een anti-roest middel voor het gietijzeren huis.

Deze LEO press control is een volledig geautomatiseerde in- en uitschakeling van de pomp en beveiliging tegen het drooglopen. Als er water door de pomp stroomt (er een kraan op gezet wordt) schakelt de press control de pomp in. Zodra er geen water meer door de press control stroomt (bij een gesloten kraan of drooglopen) schakelt de pomp uit. Deze droogloop beveiliging is geschikt voor centrifugaalpompen. Het heeft daarnaast een maximaal stroomverbruik van 10 ampère.

 

De maximale vloeistof temperatuur van de zelf aanzuigende LEO AJM90 bedraagt 35 °C. Het heeft bovendien standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Deze pomp is direct leverbaar.

 

Technische gegevens:

leo-ajm90_technische_informatie

 

Meer informatie over de LEO AJM90 hydrofoor pomp? Bekijk de uitgebreide informatie van LEO AJM90 of neem contact met ons op.

Extra informatie

Merk

LEO

Capp. M3/uur

4.8

Opvoerhoogte in meters

46

Motor

750 watt

Materiaal

Gietijzer, RVS

Voltage

230 Volt

Tank inhoud

24 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO hydrofoorpomp AJM90” te beoordelen

X