Magneetklep 1″x1″ bi.dr.

54,23 Inclusief BTW

Magneetklep 1″x1″ bi.dr.

54,23 Inclusief BTW

Magneetklep met 2 x 1″ binnendraad aansluiting. Te combineren met een sproeicomputer!

Artikelnummer: 8717605029498 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Magneetklep 1″x1″ bi.dr.

Deze magneetklep 1″x1″ bi.dr. van RPE in combinatie met een sproeicomputer zorgt voor geautomatiseerd systeem. Zo hoeven niet alle sproeiers op hetzelfde moment voorzien te zijn van voldoende water en druk. Deze kleppen worden door een sproeicomputer gestuurd, hierdoor hoeft u er na het instellen van de sproeicomputer niet meer naar om te kijken. Ook zit er een ‘manual’ stand op, waardoor de klep handmatig te bedienen is. Hierdoor hoef je niet met de leiding helemaal naar de pomp, maar kun je aftakken op een andere leiding. Daardoor is er minder leiding, graafwerk en arbeid nodig. Voor elke sproeigroep heb je een magneetklep nodig, deze zorgt ervoor dat de sproeiers samen met de sproeicomputer goed werken.

 

Een automatisch beregeningssysteem, wat houdt dit in?

Een automatisch systeem bestaat uit een watervoorziening (leidingwater, grondwater of sloot), een sproeicomputer, verdeelblok en magneetkleppen. De magneetkleppen maken door middel van een signaalkabel contact met de sproeicomputer. Door het ingestelde sproeiprogramma zal de computer de kleppen aansturen om de verschillende sproeigroepen te sproeien.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Draadsoort

Binnendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetklep 1″x1″ bi.dr.” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.