Messing Sproeiers

messing sproeier

Liever een messing sproeier in je beregeningssysteem? Dat kan! 

Veel mensen kiezen voor pop-up sproeiers voor hun tuinberegening, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor vaste sproeiers. Overal kiest men dan voor een messing sector sproeier. Dit zijn stevige en degelijke sproeiers en worden ook wel tiksproeiers of klepelsproeiers genoemd. Deze sproeier heeft een sproeipatroon van een cirkel of een gedeelte daarvan (sector). Door de waterdruk zal de sproeier pulserend gaan draaien en op deze manier de gewenste sector sproeien. Deze messing sproeiers met staalbreker variëren van grootte en sproeibereik. 

Sectorsproeier of rondsproeier? 

Kies je voor een regentie-sproeier, ook wel rondsproeier genoemd, dan beregent de klepelsproeier de gehele cirkel. Het is niet mogelijk om een gedeeltelijke cirkel te sproeier met een rondsproeier. Wil je graag een gedeelte van de cirkel sproeien, kies dan voor een sectorsproeier. 

Vragen of keuzehulp? 

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur. 

Deel dit berichtX