Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel

16,81 Inclusief BTW

Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel

16,81 Inclusief BTW

Met een messing tapkogelkraan op een extra groep van je verdeelblok van het beregeningsysteem, heb je een extra watertap punt tot je beschikking. Ideaal als je bijvoorbeeld je zwembad wil kunnen vullen!

Artikelnummer: 330232 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel

 

Waarom een extra groep met een kraan?

Wanneer men gebruikt maakt van leidingwater, wordt meestal de buitenkraan in de tuin gebruikt om het beregeningssysteem aan te sluiten. Nu heeft u een mooi beregeningssysteem geïnstalleerd, maar wilt u bijvoorbeeld uw terrastegels schoonspuiten dan moet u ergens water vandaan halen. Tenzij u eenvoudig op een andere locatie water kan pakken is dit de reden waardoor men vaak kiest om een extra Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel te plaatsen. Door een extra groep op het verdeelblok te plaatsen kan dit eenvoudig gerealiseerd worden. Plaats dan een kogelkraan in plaats van een magneetklep op deze groep, zodat u deze groep altijd kan bedienen wanneer er niet beregend wordt.

Bovendien kan er ook grondwater gebruikt worden voor dit systeem. Zo bespaart u duur leidingwater en kan er gebruik gemaakt worden van gratis grondwater.

 

3/4″ PN16 met slangwartel,

Uitvoering: afdichting NBR O-ring,

PTFE zitting

Temperatuurbereik (water) 0° tot 150° C

Dacromet handle ASTM A36

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Messing tapkogelkraan 3/4″ met slangwartel” te beoordelen

X