RPE modulaire afsluiter 1″

40,60 Inclusief BTW

RPE modulaire afsluiter 1″

40,60 Inclusief BTW

Door de nieuw ontwikkelde RPE modulaire afsluiter 1″ van RPE is er de mogelijkheid om afsluiters direct aan elkaar te monteren. Door gebruik van deze afsluiter vervang je het verdeelblok. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en materiaal, het systeem is (in de toekomst) ook nog eens heel gemakkelijk uit te bereiden!

Artikelnummer: 8717605131931 Categorieën: ,

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

RPE modulaire afsluiter 1″

Door de nieuw ontwikkelde RPE modulaire afsluiter 1″ ‘T’ magneetventiel van RPE is er de mogelijkheid om afsluiters direct aan elkaar te monteren. Door gebruik van deze afsluiter vervang je de manifold. Hiermee bespaar je tijd en materiaal.

De klep is voorzien van geïntegreerde wartels op de inlaat (1” bi.dr.) en uitlaat (1”bi.dr.) en de doorgang naar een volgend ventiel is voorzien van 1” buitendraad. Met de eindkap (1” bi.dr.) sluit je de doorgang van het laatste ventiel.

Mogelijkheden van de RPE modulaire afsluiter 1″:

Wil je gebruik maken van deze modulaire afsluiter dan bespaar je tijd met het monteren van verdeelblokken en magneetkleppen. Daarnaast creëer je minder mogelijkheden op lekkage. Bij kleplekkage kan de defecte klep simpelweg losgedraaid en vervangen worden. Breidt eenvoudig dit systeem uit door afsluiters toe te voegen. Bekijk alle technische specificaties in de Datasheet en de Flowrate documenten.

Heb je een andere aansluiting of een grote watercapaciteit dan raden wij alsnog aan om te kiezen voor een verdeelblok met magneetkleppen.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Diameter ingang

1"

Diameter uitgang

1"

Merk

RPE

Max. medium temperatuur

0÷60° C

Druk

0,5÷10 bar

Breedte

111,5 mm

Hoogte

119,5 mm

X