MP-Rotator sproeihoek 360 graden

15,99 Inclusief BTW

MP-Rotator sproeihoek 360 graden

15,99 Inclusief BTW

Deze MP-rotator heeft een vaste sproeihoek van 360 graden. Wanneer je verschillende types MP-Rotators wil gebruiken in dezelfde groep is dat geen enkel probleem.

Wij geven je graag advies over het gebruik van de MP-Rotator.

Artikelnummer: 813276 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

MP-Rotator sproeihoek 360 graden (2,5 tot 9m bereik)

Deze MP-Rotator sproeihoek 360 graden is het nieuwste model sproeidop! Deze dop produceert kleine straaltjes waardoor hij kan sproeien bij wind. Doordat de straaltjes allemaal een verschillende afstand hebben ontstaat er een perfect sproeibeeld. Na jaren lang ontwikkelen is hij dan eindelijk op de markt. Deze sproeidop past op alle pop-up border sproeiers. De MP-Rotator is verkrijgbaar in verschillende sproeibreedtes.

Voordelen van de MP-Rotator sproeibreedte 360 graden:

  • het sproeibereik is makkelijk in te stellen
  • het product is windresistent, jouw ramen worden dus niet meer nat van de nevel
  • het is eenvoudig te monteren
  • het product is druk compenserend

Kortom, het is de ideale sproeidop!

 

Waarom kiezen voor MP rotators?

De standaard Hunter MP rotators beschikken over de laagste druk verhouding in de beregeningsindustrie. Dit houdt in dat er meer sproeiers op 1 groep kunnen, wat vervolgens resulteert in minder materiaal qua leiding, koppelingen, groepen, kleppen, etc. Daarnaast is het systeem sneller en eenvoudiger aan te leggen. Bovendien is deze sproeier zeer eenvoudig in te stellen met de Hunter MP tool en kan de sproeihoek eenvoudig aangepast worden.

 

Hoe werkt het?

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeihoek eenvoudig kan worden aangepast. Dit kan zowel handmatig als met de MP tool.

MP tool arc adjustment

Hieronder wordt een voorbeeld getoond hoe de sproeiradius eenvoudig kan worden aangepast met de MP tool. De radius kan tot 25% gereduceerd worden.

MP tool radius adjustment

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Sproeiradius 360

MP1000-360 / 2.6 tot 4.5M sproeiradius, MP2000-360 / 4.0 tot 6.4M sproeiradius, MP3000-360 / 6.7 tot 9.1M sproeiradius

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MP-Rotator sproeihoek 360 graden” te beoordelen

X