Muurplaat 25mm X 3/4″ binnendraad

21,85 Inclusief BTW

Muurplaat 25mm X 3/4″ binnendraad

21,85 Inclusief BTW

Muurplaat voor bevestiging van een buitenkraan met een 25mm tyleen aansluiting aan de onderzijde en een 3/4″ aansluiting voor de kraan.

Artikelnummer: 8717605065915 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Muurplaat 25mm x 3/4″ binnendraad

Met deze muurplaat 25mm x 3/4″ binnendraad kan je met de voorgeboorde gaten eenvoudig een waterkraan aan een muur of houten paal bevestigen. Aan de onderzijde zit een 25 millimeter tyleen aansluiting. Daarnaast zit aan de voorzijde een 3/4″ binnendraad aansluiting. Op dit product kan eenvoudig een buitenkraan geplaatst worden.

 

Waar gebruik je een muurplaat voor?

Deze muurplaat wordt vaak gebruikt bij beregeningssystemen waar men toch graag een aftappunt wilt hebben om eenvoudig water te pakken in de tuin. Met de muurplaat is er een stevige basis om een kraan te monteren en kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een emmer water pakken voor het schoonmaken van een terras of handmatig een plant in een plantenbak water geven welke niet is meegenomen in het beregeningssysteem.

 

Koppelingen muurplaat

Wij hebben verschillende koppelingen in ons assortiment. Wij maken gebruik van tyleen koppelingen, omdat deze koppelingen van zeer goede kwaliteit zijn. Ook zijn deze koppelingen geschikt voor montage van beregeningssystemen tot maximaal 10 bar. Wij geven een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Cepex

Draadsoort

Binnendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muurplaat 25mm X 3/4″ binnendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.