Bronpomp

Zoek je een bronpomp voor de tuinberegeningsinstallatie in jouw tuin? Dan ben je bij Mijn-Tuinberegening aan het juiste adres.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Bronpomp

Bronwaterpomp

Op zoek naar een kwalitatieve bronwaterpomp? Mijn-Tuinberegening heeft verschillende bronpompen van Pedrollo en DAB in het assortiment.

Wanneer kiezen voor een bronpomp als waterpomp?

Een bronpomp wordt meestal gebruikt op plekken waar (schoon) grondwater dieper zit dan 9 meter. Een bronpomp wordt, in tegenstelling tot een zelf aanzuigende- of hydrofoorpomp, wél in de bron geplaatst. Een bronpomp bevat voldoende kracht om het water middels een slang uit de bron omhoog te pompen.

Een ander voordeel van een bronpomp is dat er bij gebruik van een dergelijke pomp geen sprake is van geluidsoverlast, doordat de pomp in de bron wordt geplaatst.

Naast de bronpompen met een 230v aansluiting is de dab bronpomp 400v op aanvraag ook bij ons te bestellen. Je mag hiervoor per mail of telefoon contact met ons opnemen en wij zorgen er voor dat deze geleverd wordt!

DAB bronpomp

Vaak wordt er gekozen voor een DAB AMEIRA met active driver (zoals de DAB KIT S4 3/19M). Deze DAB bronpomp is sterk en beschermd tegen kortsluiting en droograaien.

Bronpomp Pedrollo

Liever een Pedrollo bronpomp? Bij ons in het assortiment vind je tevens de Pedrollo m4/9 bronpomp en Pedrollo M6/9 bronpomp. Beide pompen beschikken over een ingebouwde condensator en thermische beveiliging, waardoor een aansluitkast overbodig is.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X