Hydrofoorpomp

Op zoek naar een hydrofoorpomp voor jouw tuinberegening? Bij ons vind je de DAB hydrofoorpomp en de LEO hydrofoorpomp.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! 085 022 00 43

Hydrofoorpomp

Grondwaterpomp?

Tuin beregenen met grondwater? Mijn-Tuinberegening heeft een groot assortiment pompen voor beregening!

Welke type pomp of merk het best besteld kan worden, hangt af van verschillende factoren: hoe diep zit het grondwater dat je gaat gebruiken, waar ga je de pomp voor gebruiken en hoeveel druk heb je nodig? Een waterpomp kan namelijk voor diverse doeleinde worden gebruikt: zo kan deze gebruikt worden als beregeningspomp, bronpomp, slootwaterpomp, of tuin waterpomp om de tegels schoon te spuiten en het zwembad mee te vullen.

Maar wist je dat grondwater pomp ook kan worden gebruikt om het toilet door te spoelen? Je was te doen of kan gebruiken voor een warme douche? Dit bespaart het gebruik van kraanwater aanzienlijk!

Hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp is een pomp die beschikt over een tank. Deze pomp voorkomt dat de pomp voor de afname van kleine hoeveelheden water aan slaat.

Dergelijke pompen kunnen niet alleen worden gebruikt bij het (zowel handmatig als automatisch) beregenen van de tuin, maar zijn ook ideaal voor het gebruik van regenwater binnenshuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van grondwater voor het doorspoelen van het toilet, voor de wasmachine of om je badkuip mee te vullen!

DAB Hydrofoorpomp

Bij Mijn-Tuinberegening wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Niet voor niets dat wij ook de DAB hydrofoorpomp aanbieden in onze webshop. De DAB hydrofoorpomp staat er om bekend dat deze degelijk is en lang mee gaat. Je vind bij ons op de webshop de dab aquajet 82 m hydrofoorpomp en de dab aquajet 132 m hydrofoorpomp. Beide hydrofoor waterpompen zijn geschikt voor tuinberegening en zijn standaard voorzien van een drukschakelaar. Met behulp van deze schakelaar schakelt de pomp automatisch in en uit op basis van waterbehoefte.

Naast de DAB hydrofoorpomp hebben wij ook de LEO AJM90 hydrofoorpomp in het assortiment. Deze hydrofoor waterpomp is met zijn 1.2 PK zeer stil en capabel genoeg om het water uit de bron omhoog te pomp. Wanneer je kiest voor een LEO hydrofoorpomp, raden wij aan om tevens een presscontrol aan te schaffen. Deze presscontrol beschermd de pomp tegen drooglopen en zorgt voor een automatische in en uitschakeling op basis van waterbehoefte.

Meer informatie over een hydrofoor waterpomp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X