Waarvoor dienen Pop-up gazon sproeiers?

Pop-up gazonsproeiers

Pop-up gazon spoeiers

pop-up sproeiers

 

In de bovenstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een beregeningssysteem. Hier ziet u pop-up sproeiers, die bij waterdruk uit de stijgbuis komen. De sproeiers zakken terug in de stijgbuis wanneer er geen waterdruk meer is. Hierdoor zijn ze vrijwel onzichtbaar als er niet gesproeid hoeft te worden.

 

Wat zijn pop-up spoeiers?

De Hunter pop-up sproeiers worden onder andere gebruikt voor zware weers omstandigheden. Ook zijn de sproeiers goed geschikt voor middelgrote tot grote terreinen.

De pop-up spoeier I-25 heeft een 1 aansluiting met een sproeibereik van 9 meter tot maximaal 20,5 meter. Standaard is de sproeier uitgevoerd met een RVS stijgbuis die 10 cm hoog bereikt bij gebruik.

De terugslagklep in de sproeier zorgt ervoor dat water tot een hoogteverschil van 3 meter behouden blijft. Hiermee vermindert u de verspilling. De rubberen kap over de sproeier houdt vuil buiten het mechanisme. De I-25 kan probleemloos jaren meegaan zonder al te veel onderhoud.

 

Waarom tuinberegening?

Omdat u uw tuin met de beste zorg wilt onderhouden. Met name in de warme en lange zomermaanden. Om te voorkomen dat er droge plekken in uw gazon voordoen of planten en bloemen uitdrogen, is het een hele klus om met een tuinslang en een sproeier alle planten en perken in uw tuin gelijkmatig en regelmatig water te geven. Daarom biedt tuinberegening de oplossing! Met onze beregeningssystemen kunt u automatisch uw tuin laten besproeien. Daarnaast hebben wij een oplossing voor ieder budget.

 

Sproeiplan

Een tuinberegeningsinstallatie neemt veel werk uit handen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een beregeningsinstallatie; van een handmatig systeem tot een vol automatisch systeem.

De neerslag hoeveelheid is bij natuurlijke regenval bijna overal gelijk. Om een vergelijkbaar patroon te nabootsen met tuinberegening moet u met een aantal punten rekening houden. Zo zijn waterdruk, debiet, drukverlies, keuze en afstand van de sproeiers erg belangrijk.

Tegenwoordig is een goed systeem in de tuin geen luxeproduct meer, maar een systeem dat voor nagenoeg iedereen beschikbaar is. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u adviseren welk systeem het beste bij u en uw tuin past.

Daarnaast stellen wij een compleet stappen en sproeiplan voor u samen. Tijdens het opstellen van een ontwerp houden wij rekening met de bodem, wind en de schaduwval en zorgen wij voor de beste beregening voor uw tuin met onze kennis.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op:

https://www.mijn-tuinberegening.nl/sproeiplan/

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.