PP aanboorzadel 40 mm x 3/4″ bi.dr.

6,44 Inclusief BTW

PP aanboorzadel 40 mm x 3/4″ bi.dr.

6,44 Inclusief BTW

PP aanboorzadel met RVS verstevigingsring en verzinkte bouten.

Artikelnummer: 8717605010649 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

PP aanboorzadel 40 mm x 3/4″ bi.dr.

Een aanboorzadel is snel en drukvast geplaatst. Het systeem bestaat uit twee symmetrische helften die eenvoudig om de buis heen in elkaar schuiven. Een borgpen zorgt voor een sluitende vergrendeling.

Mijn-Tuinberegening.nl beschikt over meerdere maten aanboorzadels, waarvan de meest gebruikte in onze webshop te vinden zijn. Deze aanboorzadels zijn geschikt voor montage op pvc drukbuis en tyleenslang. Met een aanboorzadel kunt u op een eenvoudige manier aftakkingen maken in de buis, zonder dat u de buis hoeft door te zagen.

Al onze aanboorzadels zijn voorzien van een binnendraad en RVS verstevigingsring.

Deze PP aanboorzadel 40 mm x 3/4″ bi.dr. wordt geleverd inclusief de benodigde RVS verstelring en verzinkte bouten voor montage.

 

Materiaal: PP, RVS

Uitvoering: met RVS verstevigingsring

 

Hoe monteer ik een aanboorzadel?

De aanboorzadels zijn eenvoudig te monteren. Monteer beide schaaldelen om de buis. Voor het bevestigen van het aanboorzadel wordt gebruik gemaakt van vier bouten en moeren. Boor vervolgens een gat in de buis en sluit het gewenste hulpstuk aan.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X