PVC drukbuis, 20 x 1,5 mm, 1 meter

Oorspronkelijke prijs was: €2,72.Huidige prijs is: €1,65. Inclusief BTW

Aanbieding!

PVC drukbuis, 20 x 1,5 mm, 1 meter

Oorspronkelijke prijs was: €2,72.Huidige prijs is: €1,65. Inclusief BTW

De KIWA en KOMO-keur pvc drukbuizen kunnen onder andere worden gebruikt voor het transporteren van drinkwater en beregening. Daarnaast zijn de buizen door middel van een PVC lijmmof eenvoudig aan elkaar te koppelen.

Artikelnummer: 8712603001248 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

PVC drukbuis, 20 x 1,5 mm, 1 meter

Deze PVC drukbuis, 20 x 1,5 mm, 1 meter wordt o.a. gebruikt voor het transport van drinkwater. Leidingsystemen voor drinkwater moeten aan de KIWA-eisen voldoen en zijn bij voorkeur crème van kleur. PVC drukleidingen voor rioolpersleidingensystemen, industriële leidingen e.d. worden veelal ontworpen met middel grijze PVC buizen met KOMO-keur.

 

Specificaties van deze PVC Drukbuis 20mm:

Druk: PN10,

Certificaten: KIWA KEUR, KOMO keur

Kleur: grijs

 

Wat is een PVC lijmmof?

Wil je twee PVC buizen voor de afvoer van water aan elkaar verbinden? Dat kan met een PVC lijmmof. De lijmmof kan door middel van een lijmverbinding aan de PVC afvoerbuis worden bevestigd.

 

Wat betekent Kiwa?

KIWA is een certificerende instantie die de kwaliteit van producten, diensten en systemen test en beoordeelt. Daarnaast testen zij bijvoorbeeld ook industriële en huishoudelijke waterinstallaties. Bovendien moeten deze waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen om over het Kiwa-keurmerk te beschikken. De eisen zijn in brede zin:

  • Als eerste moeten de waterinstallaties voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, doelmatigheid en duurzaamheid.
  • Ook het productieproces moet voldoen aan kwaliteitsbeheersing.

Hiernaast wordt er voor de Kiwa-keurmerk eisen bijvoorbeeld gekeken naar de aansluitingen en andere duurzame eigenschappen van buizen.

Wanneer de waterinstallatie die wordt getest voor een Kiwa-keurmerk met drinkwater te maken heeft, worden er ook nog wettelijke hygiënische aspecten beoordeeld. Dit betreft de invloed van de drinkwater aftappunten en de toegepaste materialen op de kwaliteit van het drinkwater. Voldoet een waterinstallatie of kraan aan alle deze eisen spreken we van een Kiwa Water Mark in plaatst van een Kiwa-keur.

 

Wat houdt het KOMO keurmerk in?

De afkorting KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Vroeger, in de beginjaren van KOMO, stond het kwaliteitskenmerk voor veel verschillende materialen. Tegenwoordig is de Stichting KOMO voornamelijk actief in processen en producten in de bouwsector.

Bovendien verklaart een KOMO productcertificaat dat het betreffende product, bouwelement of bouwsysteem voldoet aan de beoordelingsrichtlijn. Dit kunnen grondstoffen, hulpstoffen en bouwproducten zijn. Het product moet aan de technische specificaties die in het certificaat zijn opgenomen voldoen.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PVC drukbuis, 20 x 1,5 mm, 1 meter” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.