Rainbird 8005 serie – pop up sproeier

131,45188,01 Inclusief BTW

Rainbird 8005 serie – pop up sproeier

131,45188,01 Inclusief BTW

Bijzonder geschikt voor sportvelden, parken, paardenweides en buitenbakken.

Schroefdraadaansluiting 1” binnendraad. Nozzle 18 is voorgemonteerd, keuze uit 8 regengordijn-nozzles (goede maat nozzle doorgeven bij bestelling).

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Rainbird 8005 serie – pop up sproeier

Deze Rainbird 8005 serie – pop up sproeier is zeer geschikt voor het beregenen van sportvelden, parken, etc. Het is een robuuste, tandwiel gedreven, pop-up sproeier voor het zware werk. Een verstevigde constructie en hoekinstelling-geheugen zorgt ervoor dat de 8005 serie echt tegen een stootje kan.

Deze sproeier wordt geleverd met 8 regengordijn nozzles van 25º. De sproeiradius varieert tussen 11,9 en 24,7 meter. De capaciteit van de sproeiers zit tussen de 0,86 tot 8,24m³/per uur. Deze Rainbird 8005 serie sproeier is verkrijgbaar met een plastic of RVS stijgbuis. Nozzle 18 is voor gemonteerd.

Bovendien heeft hij de mogelijkheid om een volledige cirkel of enkel een sector te sproeien. Daarnaast is hij eenvoudig in te stellen met een schroevendraaier. Ook zijn het linker en rechter omkeerpunt beide afstelbaar. Ook is hij voorzien van een geheugenfunctie, waardoor de sproeier keert terug naar zijn oorspronkelijke instelling.

Tevens is de sproeier voorzien van een rubberkap. Bovendien voorkomt de SAM klep dat het systeem niet leeg kan lopen.

 

Nog meer voordelen van deze Rainbird sproeier:

  • Regengordijn sproeinozzles voor een optimale waterverdeling.
  • Nozzle 18 is voor gemonteerd.
  • De schroefdraad aansluiting is: 1” binnendraad.
  • Een extra verstevigde constructie van het sproei en aandrijfmechanisme en de stijgbuis. Hierdoor vermindert de zware schade bij vandalisme.
  • De sproeier is voorzien van vorstbeveiliging.

 

 

Product specificaties: 8005 serie specificaties

Handleiding: 8005 handleiding

Nozzle informatie: 8005 nozzle informatie

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rainbird 8005 serie – pop up sproeier” te beoordelen

X