Rainbird Bodemvochtigheid sensor

Oorspronkelijke prijs was: €326,70.Huidige prijs is: €316,54. Inclusief BTW

Aanbieding!

Rainbird Bodemvochtigheid sensor

Oorspronkelijke prijs was: €326,70.Huidige prijs is: €316,54. Inclusief BTW

Deze vochtigheidssensor kit meet de vochtigheid van de bodem elke 10 minuten. Op basis van de opgehaalde informatie, start of onderbreekt hij de beregening. Zodra de bodem voldoende bevochtigd is en hij de ingestelde drempel heeft bereikt, wordt de beregening gestopt.

Artikelnummer: 8720026336595 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Deze Rainbird Bodemvochtigheid sensor (SMRT-SMS-YI)  is een kit. De vochtigheidssensor kit veranderd elke (24 volt) beregeningscomputer in een waterbesparende “smart controller”. Daarnaast wordt deze kit geleverd met controller interface om aan te sluiten op uw controller. Bovendien is de voeler (spiraal) gemaakt van RVS 304.

Niet alleen meet en registreert deze sensor zowel vochtigheid, temperatuur en geleidbaarheid, maar hij meet dit elke 10 minuten. Verder past hij het ingestelde sproeiprogramma aan op deze meting. Tot slot kan er ook worden aangegeven dat de computer deze informatie moet negeren.  Vervolgens zal hij het sproeiprogramma, zoals ingesteld, volgen.

Overige kenmerken van deze sensor:

  • Geschikt voor 24v automaten
  • De sensor is direct aan te sluiten op een magneetklep
  • Mogelijkheid om 1 of 2 stations uit te sluiten
  • Instelbare vochtdrempel
  • Afleesbare bodemtemperatuur
  • Bodemgeleidbaarheid is afleesbaar op display
  • Uitstel mogelijkheid voor gehele installatie
  • Beregeningshistogram; toont de laatste 7 irrigatiepogingen

 

Bovendien is deze sensor eenvoudig te installeren. Daarnaast wordt hij vaak gebruikt als toevoeging op bestaande- en nieuwe systemen. Ook kan de controller ingesteld worden op de dagen dat u wilt dat de tuin wordt beregent. De vochtigheidssensor doet de rest. Deze sensor bespaart water (over het algemeen tot 40%!) om de kosten binnen een jaar terug te verdienen.  Door deze sensor krijgt u een gezonder gazon en is de grond minder vatbaar voor schimmels en oppervlakkige wortelgroei.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Wilt u meer informatie of heeft u verder vragen over de Rainbird Bodemvochtigheid sensor (SMRT-SMS-YI)? Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rainbird Bodemvochtigheid sensor” te beoordelen

X