RainBird Flowmeter

71,87 Inclusief BTW

RainBird Flowmeter

71,87 Inclusief BTW

Deze RainBird Flow meter met filter en drukregeling is perfect voor het controleren van de waterdruk. Er is geen bedrading, programmering of extra programma’s nodig!

Artikelnummer: NN220 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

RainBird Flowmeter

Deze RainBird Flow meter met filter en drukregeling is perfect voor het controleren van de waterdruk. Deze flowmeter heeft een ring waarop getoond wordt wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Daarnaast geeft deze ring bijvoorbeeld ook aan als er drukverlies bij lekkage van het systeem. Door het draaien van de ring op de wijzerplaat worden de meetpunten ingesteld.

 

Specificaties van de RainBird Flowmeter

De filter bestaat uit een standaard ingebouwde RVS 100 micron (150 mesh) filter en drukregelaar van 2,8 bar. Daarnaast wordt deze flowmeter geïnstalleerd voor de magneetventielen voor controle van de flow in elke zone van de installatie. Bovendien heeft hij een 1″ buitendraad aansluiting. Ook kan hij een maximale flow van 75 liter per minuut en maximaal 10.3 bar aan.

Bij gebruik van deze flow meter voorkomt u toekomstige problemen met verstopping, lekkages of bijvoorbeeld een defecte klep.

 

Filter mogelijkheden:

Deze Flowmeter heeft de mogelijkheid voor 3 verschillende filters. Er kan gekozen worden voor 125 (kleur filter: groen), 100 (kleur filter: blauw) of 75 micron (kleur filter: wit) filters. Allen zijn RVS filters.

 

In onderstaande video wordt de installatie van de flow meter getoond.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

X