Rijbak beregening (binnen- en buitenbak)

Voordelen van onze systemen:

  • Minder belasting van de luchtwegen
  • Langere levensduur van uw rijbak
  • Milieuvriendelijk systeem
  • Handmatig of geautomatiseerd systeem
  • Zelf aanleggen of laten doen door onze professionals

 

 

 

 

Gespecialiseerde beregening voor binnen- en buitenbakken, springtuinen en weilanden.

Om een goede prestatie te verwezenlijken is het belangrijk om een goede ondergrond te hebben die vrijwel stofvrij is.

Onze beregeningsinstallaties zorgen ervoor dat u kan genieten van uw paard en intensief kan trainen, zonder dat de luchtwegen geïrriteerd raken door opvliegend stof. Een goede rijbak is duur en door onze beregeningssystemen kunnen we de levensduur aanzienlijk verlengen. Het zand blijft beter liggen en de ondergrond wordt voldoende bevochtigd (zodanig dat het niet te zwaar wordt om te rijden).

 

 

Handmatig of geautomatiseerd?

Doordat het systeem compleet op uw wensen wordt afgestemd , kunt u zelf aangeven of u een handmatig of geautomatiseerd systeem wilt.

Als u voor een handmatige beregeningssysteem kiest, dan zal u handmatig de kogelkraan om moet zetten, zodat het water gaat stromen. Wanneer u voor een automatische beregening kiest dan stelt u de gewenste sproeitijd in en gaat dit allemaal automatisch. U hoeft dit eenmalig in te stellen en de computer onthoudt de rest, maar mocht u dit toch willen aanpassen dan is het mogelijk om dit van afstand te regelen.

 

 

Vrijwel onzichtbaar

De leidingen worden weggewerkt in de bakranden of ingegraven. Door gebruik te maken van pop-up sproeiers zijn deze vrijwel onzichtbaar. De sproeiers zakken terug in de huls zodra er geen watervraag is.

 

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met ons op of vraag een gratis sproeiplan aan.

 

Whitepaper

E-book MT rijbakberegening

X