Rijbakberegening

Wist u dat wij ook rijbak beregening aanleggen?

Voordelen van onze systemen;

  • Langere levensduur van de rijbak
  • Milieuvriendelijk systeem
  • Handmatig en geautomatiseerd systeem zijn beiden mogelijk
  • Zelf aanleggen of laten doen door professionals
  • Minder belasting van de luchtwegen van uzelf en uw paarden.

Om een goede prestatie te verwezenlijken is het belangrijk om een goede ondergrond te hebben die vrijwel stofvrij is.

Onze beregeningsinstallaties zorgen ervoor dat u kan genieten van uw paard en intensief kan trainen, zonder dat de luchtwegen geïrriteerd raken door opvliegend stof. Een goede rijbak is prijzig en door een beregeningssysteem toe te voegen kunt u zorgen voor een langere levensduur van de rijbak. Het zand blijft en de ondergrond wordt voldoende bevochtigd.

 

Handmatig of geautomatiseerd?

Doordat het systeem op maat gemaakt wordt, kunt u zelf aangeven of u gebruik wilt maken van een beregeningscomputer en nergens meer naar om hoeft te kijken, omdat deze op de gewenste tijden sproeit. Wilt u de beregening graag handmatig aan- en uitzetten? Dan is ook dit te realiseren.

 

Vrijwel onzichtbaar

De leidingen en sproeiers worden weggewerkt in de bakranden of ingegraven (buiten de bak), zodat ze niet in het zicht staan. Door gebruik te maken van pop-up sproeiers is de beregening vrijwel onzichtbaar als ze niet sproeien, mede doordat ze in de huls zakken zonder waterdruk.

Bij een binnenbak kan de te beregenen oppervlakte van bovenaf worden besproeit, wanneer het mogelijk is om de sproeiers aan het plafond te bevestigen. We werken dan niet met pop-up sproeiers maar met fijne nevelsproeiers die middels PVC-buizen worden voorzien van water. Voordeel van dit systeem is dat de gehele oppervlakte wordt besproeid inclusief het midden.

 

Contact
Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op of vraag een gratis sproeiplan aan.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X