Snelkoppelventiel, type IDS, 3/4″ buitendraad

15,54 Inclusief BTW

Snelkoppelventiel, type IDS, 3/4″ buitendraad

15,54 Inclusief BTW

Een snelkoppelventiel, ook wel waterstopcontact genoemd, wordt gebruikt voor het aftappen van water.

Artikelnummer: 8717605029030 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Snelkoppelventiel, type IDS, 3/4″ buitendraad

Dit snelkoppelventiel heeft een buitendraad aansluiting van 3/4″. Daarnaast is dit IDS type ventiel voorzien van klemfittingen voor polyethyleen buizen.

 

Waar wordt een snelkoppelventiel / waterstopcontact voor gebruikt?

Een snelkoppelventiel, ook wel waterstopcontact genoemd, wordt gebruikt voor het aftappen van water. In combinatie met een insteeksleutel kan er water afgetapt worden. Zodra u de insteeksleutel erin drukt geeft het ventiel gelijk water. Dit is handig om een haspel, sproeier of druppelslang op aan te sluiten.

Dit product is vervaardigd uit polypropyleen. Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen is één van de meest veelzijdige kunststoffen.

Met het oog op milieuvriendelijkheid! Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof! PP breekt niet af in de natuur en is 100% recyclebaar. Daarnaast neemt het geen bacteriën op.

 

Specificaties:

  • De afmeting is: 3/4″ buitendraad
  • Het type is: IDS
  • Een ventiel dient voor klemfittingen voor polyetheen buizen
  • Het materiaal is: PP
  • De kleur is: zwart, groen

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snelkoppelventiel, type IDS, 3/4″ buitendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.