Sproeiplan laten maken

sproeiplan

Hoe zit dat nou precies met een sproeiplan? Waar wordt het voor gebruikt? Waarom willen jullie zoveel mogelijk informatie? Dat zijn de meest gestelde vragen van onze klanten.

De eerste stap van jouw beregeningsinstallatie is een sproeiplan.

Wat gaan wij doen? Allereerst hebben wij een schets van jouw tuin op schaal nodig. Dit is de basis waardoor wij de positie van de sproeiers kunnen bepalen rekening houdend met de bestrating, de gevel of iets anders dat niet nat mag worden. Vervolgens kijken wij hoeveel sproeiers er nodig zijn, welk type sproeier, welk bereik de sproeiers moeten hebben en het belangrijkste of er genoeg capaciteit is voor de wateraanvoer voor een egaal sproeibeeld.

Aan de hand van de verzamelde informatie maken wij vervolgens een lijst met alle benodigdheden.

Dan heb je nog een paar dingen om over na te denken wil ik de beregeningsinstallatie handbediend of met een sproeicomputer? Wat voor soort waterbron ga ik gebruiken? Er zijn drie verschillende manieren om jouw beregeningssysteem van water te voorzien.

1: Bron: een puls die in de grond wordt geslagen of gespoten.

2: Waterleidingnet: is rendabel tot 1 of 2 kleine sproeiers.

3: Open water: deze optie is geschikt wanneer je openbare of grote terreinen wil beregenen.

 

Sproeiplan aanvragen

Heb jij interesse in tuinberegening? Mijn-Tuinberegening maakt dan graag een professioneel sproeiplan voor je. Met dank aan onze ruime ervaring met tuinberegening kunnen wij je goed adviseren welke mogelijkheden er zijn.

Deel dit berichtGeef een reactie

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.