Swingjoint 1/2″ x 1/2″ buitendraad

5,16 Inclusief BTW

Swingjoint 1/2″ x 1/2″ buitendraad

5,16 Inclusief BTW

Ga jij jouw eigen tuinberegeningssysteem aanleggen? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en gebruik een swingjoint. Hiermee kan je makkelijk en snel jouw sproeiers op de juiste hoogte in de grond plaatsen. Doordat de swingjoints eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden, zijn verschillen in diepte van de gemaakte geulen eenvoudig te verbergen. Dit maakt het aanleggen van het beregeningssysteem een stuk eenvoudiger!

Let op: deze swingjoint heeft een 1/2” x 1/2” buitendraad aansluiting.

Artikelnummer: 8717605028163 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Swingjoint 1/2″ x 1/2″ buitendraad

Met deze swingjoint 1/2” x 1/2” buitendraad kan je jouw sproeiers eenvoudig op de goede hoogte in de grond verwerken. Zelf maken wij nagenoeg altijd gebruik van een swingjoint bij de aanleg van een beregeningssysteem. Het is een echte aanrader! Met een swingjoint is het plaatsen van een sproeier een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met het ‘omhoog of omlaag’ leggen van de leiding, enkel 10 centimeter losgraven en de sproeier naar het gewenste niveau brengen.

Wanneer je producten bij ons bestelt geven wij een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen. Wil je meer weten over de swingjoint? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag.

Voordelen van deze Swingjoint 1/2″ x 1/2″ buitendraad zijn, o.a.:

  • Met de swingjoint kan je de sproeier eenvoudig op het gewenste niveau zetten.
  • De swingjoint is gemaakt van buigzaam materiaal.

 

Hieronder wordt een voorbeeld getoond waar de swingjoints gebruikt worden. Deze swingjoints zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Let goed op de binnendraad aansluiting van de sproeier en de afmeting van de koppeling. Op basis van deze informatie kan de swingjoint eenvoudig worden aangesloten, zodat hij eenvoudig geïnstalleerd kan worden.

Hoe ziet een beregeningssysteem er ondergronds uit?

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Merk

Hunter

Draadsoort

Buitendraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swingjoint 1/2″ x 1/2″ buitendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.