T-stuk 16×1/2 binnendraad

4,86 Inclusief BTW

T-stuk 16×1/2 binnendraad

4,86 Inclusief BTW

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt en juist hierom hebben wij een ruim assortiment met o.a. koppelingen op maat.

Artikelnummer: 814208 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

T-stuk 16 x 1/2 binnendraad

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij verschillende t-stukken op maat. Dit t-stuk 16×1/2 binnendraad is gemaakt van het materiaal polypropyleen. Ook voor deze koppeling geven wij een geruime garantie van 1 jaar. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd van 2-3 dagen.

Enkele voordelen van dit t-stuk 16×1/2 binnendraad zijn:

  • Het t-stuk is eenvoudig te installeren
  • Het is een professioneel product
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Het product is onderhoudsvrij

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen, ook wel PP genoemd, is een materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Bovendien is het materiaal licht van gewicht en heeft het een hoge chemische bestendigheid. Voeg daar de uitstekende mechanische eigenschappen aan toe en polypropyleen is één van de meest veelzijdige kunststoffen.

Met het oog op milieuvriendelijkheid! Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof! PP breekt niet af in de natuur en is 100% recyclebaar. Daarnaast neemt het geen bacteriën op.

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-stuk 16×1/2 binnendraad” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.