T-stuk 90° 32x32x32

8,71 Inclusief BTW

T-stuk 90° 32x32x32

8,71 Inclusief BTW

Gebruik dit t-stuk voor de aftakkingen van de tyleenleiding.

Artikelnummer: 8435102000566 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

T-stuk 90° 32x32x32

Het is altijd belangrijk dat je de juiste koppeling voor jouw tuinberegening gebruikt. Er staat immers altijd druk op de waterleiding. Daarom hebben wij verschillende T-stukken op maat.

Deze variant is leverbaar in de maat: 32x32x32 mm. Het t-stuk is gemaakt van polypropyleen. Het huis is zwart en de moer is blauw van kleur.

Enkele voordelen van dit t-stuk 90° 32x32x32 zijn onder andere:

  • Het t-stuk is eenvoudig te installeren.
  • Het is een professioneel product.
  • Het product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het product is onderhoudsvrij.

 

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Om een sproeier te plaatsen zijn er een aantal verschillende materialen nodig. Vanuit het verdeelblok gaat men met een tyleenslang/tyleenleiding de grond in (ongeveer 50 cm diep) en gaat naar de plek waar de sproeier gewenst is. Hier wordt de tyleenleiding/tyleenslang onderbroken d.m.v. een t-stuk. Let op: 1 uitgang van dit t-stuk moet een binnendraad aansluiting hebben, zodat hier een swingjoint bovenop geplaatst kan worden. Bovenop de swingjoint plaatst men vervolgens de gewenste sproeier. De swingjoint zorgt voor flexibiliteit in de hoogte van de sproeier.

Vervolgens gaat men verder naar het volgende sproeipunt. Afhankelijk van het aantal sproeiers op de desbetreffende sproeigroep gebruik je nogmaals een t-stuk met binnendraad. De laatste sproeier op een sproeigroep wordt geplaatst met een knie met binnendraad, opvolgend met een swingjoint en vervolgens de sproeier. Let op; dit is uiteraard niet nodig wanneer er gebruik gemaakt wordt van een lus leiding (doorlopende cirkel).

Heb je vragen over onze producten of graag advies ontvangen over de juiste afmeting? Neem dan contact met ons op. Wil je graag een vrijblijvend sproeiplan aanvragen dan kan dit ook. Wij berekenen de capaciteit van het water met de juiste hoeveelheid sproeiers per sproeigroep uit.

Extra informatie

Merk

Cepex

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-stuk 90° 32x32x32” te beoordelen

X