Tyleenleiding 63mm

320,62641,24 Inclusief BTW

Aanbieding!

Tyleenleiding 63mm

320,62641,24 Inclusief BTW

Deze tyleenleiding is speciaal gemaakt voor ondergronds gebruik en is bestand tegen vorst en druk van de grond. Bovendien is deze tyleenleiding makkelijk te verwerken en van zeer hoge kwaliteit.

 

 

Artikelnummer: 230072 Categorie:

Dé specialist voor het beregenen van jouw tuin!

Tyleenleiding 63mm

Waterleidingen zijn een essentieel onderdeel van jouw tuinberegening. Wij gebruiken leidingen van het materiaal tyleen. Je plaatst de leidingen onder de grond, daar is dit type leiding speciaal voor gemaakt. Leidingen van tyleen zijn namelijk bestand tegen vorst, zijn makkelijk te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De leiding wordt dan ook al jaren gebruikt in de professionele markt.

Een tyleenleiding is zodanig gemaakt dat het soepel blijft. Echter blijft de leiding sterk en zal deze in de grond niet indeuken. Op deze manier blijft de watertoevoer constant. En dat is wat je wil voor een goed werkende tuinberegening.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tyleenleidingen en koppelingen, geschikt voor iedere beregeningsset.

Enkele voordelen van deze tyleenleiding 63mm zijn:

  • Soepel materiaal, waardoor het verwerken ervan kinderspel is
  • Door de hoge kwaliteit gaat een tyleenleiding levenslang mee
  • Met onze tyleenkoppelingen is het makkelijk aan te sluiten
  • Betaalbaar: tyleen is zelfs goedkoper dan pvc
  • De diameter blijft altijd hetzelfde, ook na verwerking

Tyleenslang

Onze tyleenslangen zijn gemaakt van polyethyleen (PE). Het materiaal is een thermoplastisch kunststof die door middel van verhitting in de gewenste vorm wordt gemaakt. Na afkoeling neemt deze slang zijn vaste vorm aan. De veelzijdigheid van deze buis zorgt voor zijn populariteit voor meerdere doeleinden. Doordat de slang uit PE bestaat is plaatsing in een mantel-/schutbuis niet perse nodig.

Onze tyleenleidingen zijn voorzien van het KIWA-keurmerk.

Daarnaast is er te kiezen tussen HDPE (Hoge dichtheid polyethyleen) en LDPE (Lage Dichtheid Polyethyleen). De hoge dichtheid van de HDPE slang zorgt voor stevigheid en is slijtvast en sterker dan de LDPE leidingen, waardoor wij voornamelijk met HDPE leidingen werken. De HDPE leidingen worden gemaakt met verschillende waardes welke worden gemeten in SDR (SDR waarde geeft de wanddikte aan van een (kunststof) buis), waaronder;

  • HDPE SDR 11 – heeft een maximale werkdruk van 16 bar (PN16)
  • HDPE SDR 13,6 – heeft een maximale werkdruk van 12,5 bar (PN12,5)
  • HDPE SDR 17 – heeft een maximale werkdruk van 10 bar (PN10)

Vragen of keuzehulp?

Wil je meer weten over onze tyleen producten of wil je een advies op maat? Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tyleenleiding 63mm” te beoordelen

X

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.