Tyleenleiding

Tyleenleidingen

De aanleg van uw tuinberegening begint natuurlijk bij de leidingen. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze leidingen is tyleen. Dit type leiding is speciaal gemaakt voor ondergronds gebruik en dus ideaal te gebruiken voor tuinberegening. Een tyleenleiding is bestand tegen vorst, is makkelijk te verwerken en is van zeer hoge kwaliteit. De leiding wordt dan ook al tijden gebruikt op de professionele markt.

 

Enkele voordelen van onze tyleenleidingen zijn:

  • Het is een soepel materiaal, waardoor het makkelijk te verwerken is in uw tuin
  • Door de hoge kwaliteit gaat een tyleenleiding levenslang mee
  • Onze tyleenleidingen zijn makkelijk aan te sluiten op verschillende tyleenkoppeligen

 

‘Volgens mijn buurman kan ik ook wel een tuinslang gebruiken als leiding voor mijn tuinberegening’. Dat vinden wij bij Mijn-Tuinberegening niet verstandig en dit raden wij dus direct af. Op het moment dat een tuinslang wordt gebruikt als leiding, kunnen de koppelingen snel gaan lekken. Doordat een tuinslang gemaakt is van soepel materiaal, wordt deze dichtgedrukt door de druk van de grond. Hierdoor kan er nog maar onvoldoende water doorheen en werken de sproeier niet goed. Ook is vaak de diameter van een tuinslang te klein voor een bepaalde druk van het water.

Waarom kiezen voor tyleen?

Als je kiest voor tyleen, kies je voor kwaliteit. Een tyleenleiding is zodanig gemaakt dat deze in de loop der jaren niet verzwakt en u er dus jaren lang plezier van kunt hebben. Deze leidingen zijn er dus voor gemaakt dat deze de druk van de grond makkelijk kunnen hebben. Op deze manier blijft de watertoevoer constant. Dit is nodig voor de kwaliteit tuinberegening die wij als Mijn Tuinberegening aan u bieden. 

 

Vragen of keuzehulp? 

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur. 

Deel dit berichtGeef een reactie

X